nurdem168 sormuş:
İyigünler;Yukarıdaki kofügürasyonlu bilgisayarıma 2. bir lg sata dvd writer takmak istedim,ancak ilk önce bilgisayar hiç açılmadı psu yu resetleyip tekrar denediğimde yeni aldığım dvd writer dan dumanlar çıktı anlayacağınız yandı.
Hem psu yatakılan beyaz kablo hemde sata kablosu tek yönlü olduğu için güç kablosunu ters takma imkanı yoktur,data kablosuda hakeza öyle ters takılmıyor,acaba ben bunların haricinde bir hatamı yaptım?bilgisayarda 2. bir ide dvd writer olduğu için böyle bir yanma olurmu?onun için bir ayar yapmalımıydım,yoksa aldığım dvd writer damı bir problem vardı?
Ürünü internetten almıştım sitesine incelenmek üzere geri gönderiyorum yukarıda verdiğim bilgiler ışığında kullanıcı hatası deyip yanmış ürünü bana geri gönderirlermi? eğer yeni bir ürün gönderirlerse onu takarken ekstra dikkat etmem gereken bir durum varmı?Lütfen enkısa zamanda beni bilgilendirmenizi rica ediyorum. Adem Kıymaz(ademkiymaz168@hotmail.com),ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows 7
Sistem Özellikleri:
gigabyte 870 serisi ana kart,amd phenomxıı4 3.0 işlemci,asusx1650,ekran kartı,4gb ddr3 1333mhz işlemci,480w psu,1 adet lg ide dvd writer ,wd 2tb hd.
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 8.0; Windows NT 6.1; WOW64; Trident/4.0; SLCC2; .NET CLR 2.0.50727; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30729; Media Center PC 6.0; InfoPath.3; WWTClient2)