LG E2350V Monitör İnceleme

beckahma
05-06-2010, 16:54   |  #1  
beckahma avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,052 mesaj

Evet arkadaşlar yeni aldığım monitörümü sizlere biraz tanıtmak istedim. Ayrıca almak isteyenlere yardımcı olmasını istiyorum bu testin.
LG'nin bu modelini tercih etmemdeki en büyük etkenler LED olması ve büyük olması. Hem film hem oyun keyfini daha iyi yaşamak isteyenler için bence mükemmel bir model diyebilirim. Fiyatı ise LED monitörlere göre standart.

Daha önce inceleme yapamadım çünkü elimde kaliteli bir fotoğraf makinesi yoktu. Zaten monitörü bir hafta önce aldım. Ablamın dün aldığı Sony w320p ile yaptım çekimleri. Görüntünün net olmasını sağlamaya çalıştım. Ablama da ayrıca teşekkür ederim.(Burayı okuma ihtimali %0 olsa da :D)

İlk dikkatimi çeken özellik "two way stand" özelliği oldu. Ben monitörü sadece ayaklığının üzerinde duruyor sanıyordum. Oysaki öyle değil. Ayaklığı çıkartıp monitörün arkasındaki uzantıyı yukarı kaldırıyoruz ve düz bir şekilde monitörümüzü alttan destek alacak şekilde masaya koyabiliyoruz. Yani monitör doğrudan masaya bitişik gibi oluor. Bence şık bir görüntü oluşuyor. Ama ben ayaklık üzerinde kullanıyorum. Sürekli kullandığım için doğrudan koyduğum için belki masamın alçak ya da sandalyemin yüksek olmasından dolayı monitör biraz alçakta kalıyor gibi. Şu an ise tam ideal mesafede bana göre.

Onun dışında monitör çok şık duruyor. Altından geçen bordo şerit ayrı bi şıklık katıyor. Monitörün açma tuşunun altında mor bir ışık yanıyor ve menü tuşlarını 6 adet nokta temsil ediyor. Monitör kapanırken bu noktalar dıştan içe ikişer ikişer simetrik olarak sönüyor, açılırken ise içten dışa ikişer ikişer yine simetrik şekilde yanıyor.

Oyunlarda iyi performans veriyor diyebilirim. Zaten ben de resimlerde dirt 2 oyununu oynarken bir kaç resim çekmesini istedim ablamdan. Orda görebilirsiniz. 

Şimdi gitmem gerek ve şimdiki resimleri koyuyorum.
Resimdekiler:
Hoparlör ses ayar kolu,joystick,mouse pillerini şarj amaçlı kullandığım Premier(dandik :) ) mouse,yazıcı,modem,kapı,dolap,kitaplar,sony kamera driverı,dvi kablosu(dvi dan bağlı),kasa,mouse usb vericisi ve gömleğim. Hepsine çok teşekkür ediyorum. :P

Resimlerin linki:  http://hotfile.com/dl/46614858/fafc020/LG_E2350V.rar.html

ADEM-KAYA
05-06-2010, 18:25   |  #2  
ADEM-KAYA avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 10
12,271 mesaj

Güle güle kullan,hayırlı olsun.

Sen resim ekleyemedin gaiba.
Ben ekleyeyim müsadenle.Gülümseme

Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 06 Haziran 2010 03:33
beckahma
06-06-2010, 21:18   |  #3  
beckahma avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,052 mesaj

Saol Adem Abi. Genelde oyunlarda çok fotoğraf çekip koyuyodum rarla upload ediyodum. Ondan alışkanlık bunu da direk öyle yapıverdim. :)

murat32nba
06-06-2010, 21:26   |  #4  
murat32nba avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
527 mesaj

İniyor, bakıcaz artık. =)   Hotfile'dan ücretsiz olarak indirdiğim için biraz yavaş iniyo ama idare etcez..
Bu arada Adem Abi'nin eklediği fotoda fena çarpmışsın diğer arabaya..  x) Çok büyük bu monitör, benim alcağım da 23".. Hadi hayırlısı :D

CarlJohnson
06-06-2010, 21:59   |  #5  
CarlJohnson avatarı
Yıllanmış Üye
1,081 mesaj

hayırlı olsun ustam monitör :)) güle güle kazasız belasız kullan inşallah..(küçük kuzen felan warsa cok yaklastırma :D )

beckahma
06-06-2010, 23:41   |  #6  
beckahma avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,052 mesaj

Zaten odaya sokmuyorum cocuk geldiğinde. :D

yiiithan
07-06-2010, 02:34   |  #7  
Taze Üye
12 mesaj

Arkadaşım fotoğrafları inceledim.Monitörün şık ve zarif.Allah güle güle kullanmayı nasip etsin:)