En iyi 3d tv ünvanını müşteri memnuniyetinden ve fpr gözlüğü teknolojisinden kazandılar zaten..
LG Fpr Gözlük ile Samsung 3D LED TV izlenirmi?
En iyi FPR gözlüğü teknolojisini kullanan LG' ye bize doğru, kaliteli ve fiyatı her zaman uygun olan ürünlere sahip olabilme imkanını sağladığı için çok teşekkür ederim.
Diğer beyaz eşyaları neysede fpr gözlük teknolojili 3D full hd, led, smart ve sinema tv çeşitlerini ürettiği için bende çok teşekkür ederim lg'ye, yoksa asla üçüncü boyutla tanışamayacaktım, göz sağlığım zaten çok iyi değil, o nedenle sg gözlükten ve bu gözlükle izleme yapmaktan hep kaçtım, ama şimdi lg sayesinde bu sorun ortadan kalktı.
Kaliteyi uygun fiyata satın alabilmemizi sağladığı için ben de Lg'ye teşekkür etmek istiyorum..
3d tv satınalma işlemim bitince bende çok rahatlayacağıFpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın almayı başardığında hem rahatlayacaksın danini hemde ev rahatlığında sinemadaki gibi film izleme, oyun oynama şansı bulacaksın, ne mutlu sana, darısı başıma inşallah.
Fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın almayı başardığında hem rahatlayacaksın danini hemde ev rahatlığında sinemadaki gibi film izleme, oyun oynama şansı bulacaksın, ne mutlu sana, darısı başıma inşallah.darısı senin ve tüm 3d led tv alamayanların başına diyelim :)
Amin dasti, amin...
Sende fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alamadın henüz değil mi ?
Böyle giderse hiç alamayacağım, kurban bayramından sonra fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart veya sinema tv çeşitlerinden birini satın alırım diye düşünüyordum ama bu kezde kız kardeşimin düğünü çıktı, biriktirdiğim bütün para oraya gidecek sanırım :(((
Amin dasti, amin...yok ayşe daha satın almak nasip olmadı ben fotoğraf makinesi almıştım onu borcunu bitirir bitirmez alıyorum :) smart tv özelliğine sahip bir lg 3d led tv benim de hakkım :)
Sende fpr gözlük teknolojili 3D led, full hd, smart ve sinema tv çeşitlerinden birini satın alamadın henüz değil mi ?
yok ayşe daha satın almak nasip olmadı ben fotoğraf makinesi almıştım onu borcunu bitirir bitirmez alıyorum :) smart tv özelliğine sahip bir lg 3d led tv benim de hakkım :)Hakkınız tabi dasti. 3d teknolojisine ilgi duyan herkesin bu eğlenceyi satın alarak yaşamasını inanın çok istiyorum. Ama siz olmuşken en iyisi olsun diyenlerdensiniz ki smart tv istiyorsunuz..
lw5500 ve lw570s serilerinin içeriğinde kaç tane uygulama var ? Birde bu uygulamalar neler ?Şuan tam net bir bilgi yok sadem, daha yeni kullanıma açıldı lg apps Türkiye, sürekli değişiyor sayı, şuan biraz yetersiz olabilir uygulamalar, bu sorunuda apps'te seçilmesi gereken ülkeyi değiştirerek çözülebiliyor bazı smart tv kullanıcıları.
Smart TV' nin kendi içeriğinde ki oyunlar falan yok mu ? Yani kendi içeriğinde ki uygulamarı soruyorum.
Hayır yok sadem, apps'ten indiriyorsun oyunları.