Merhaba arkadaşlar 5 sene önce bir LG bayesinden bir 102 ekran Plazma TV aldım.2 yıl garantisi vardı.daha ilk senesi dolmadan arızalandı.sorun sesin olup görüntünün olmamasıydı.aradık teknik servisi aldılar tv yi gittiler.1 hafta sonra tv geldi ve eskisi gibi çalışıyodu.teknik servisten geldikten sonra 9-10 ay sonra tekrar aynı şekilde arızalandı teknik servis aldı ve 1 hafta sonra eskisi gibi getirdi.ama biz tv nin değişmesini istiyoduk onlar ise tv 3 kere arızalanırsa yenisini verebileceklerini söylüyodu.
neysene tv nin garantisi bitti.garantisi bittikten birkaç ay sonra bu tv tekrar bozuldu ve tv nin teknik servisini aradık geldiler tv yi götürdüler ve bize telefon açıp sorunun giderilmesi için 900 civarında bir para istediler biz ise kabul etmedik ve tv yi bize geri verdiler.bu tv de yaklasık 3 senedir süs olarak evde duruyo.
geçen ay ise bu tv yi yaptırmaya karar verdik.bir tv tamircisi çağırdık daha önce tv nin teknik servise gittiğini ama geldiğinde arızalanıp tekrar teknik servisi gittiğini, tekrar arızalanınca garantisi bittiği için 3 sene beklediğimizi ve şimdi tekrar yaptırmaya karar verdiğimizi söyledik.tv tamircisi plazmayı aldıktan 2-3 gün sonra aradı ve teknik servisin soruna yol açan parçayı değiştirmediğini söyledi.kendisi ise 320 liraya bunu yapabilirmiş.bizde düşünmüye karar verdik ama iki arada bir derede kaldık.
bana yardım edebilirmisiniz?
tv yi yaptırmalımıyım?
tv nin nasıl bir problemi var?
yoksa boşverip yeni bir lcd tv m, almılıyım?