Evdeki 3 masaüstü bilgisayarda da XP vardı, hatta şu an bile birinde XP var. NOD32 kullanıyorum ve senin kullandığın programı da kullanmıştım. 2 gün önce XP olan bilgisayara yine virüs geçti ve format çekeceğim. Bu sefer bu son kalan XP'yi de Vista yapmayı düşünüyorum.
DX10 oyun mu dedin? x) Onları bana sor. Ve sadece oyun için değil. Videolarda da fark hissediliyor. Vista'nın arayüzü de çok hoş. Bilgisayar donanımları çok iyi olup da ''Ben Vista'yı hiç beğenmedim. Bana XP yükle.'' diyen birini görmedim. Vista'yı beğenmeyenlerin bilgisayar donanımları genellikle Vista'nın asıl istediği özelliklere sahip olmuyor.
Sen XP ile mutluysan bir şey diyemem. Ama bazı objektif şeyler vardır ki bunları yadırgayamazsın. Vista'nın şanı ortada.
Seni bilmem ama ben Vista kullanırken daha fazla zevk alıyorum. Tamamen kişiseldir bu durum. Aynı şekilde XP kullanırken kendimi düzensiz hissediyorum. (XP'yi 8 senedir kullanıyorum. Vista'ya ilk geçtiğimde tekrar XP'ye dönmek istemiştim. Arayüzleri vs. çok yabancı gelmişti. ''Hiç beğenmedim.'' diyen grupların arasındaydım. Fakat şimdi durumlar çok farklı. Vista güzel, ama şu an da heycanla WIN7'yi bekliyorum.)
Şunu da ekleyeyim: Vista, donanımları XP'den daha fazla kullanıyor. Bu yüzdendir ki donanımları iyi olan bir pc gerekli. Tabii ki de bu hoş bir şey değil. Herkesin pcsinin donanımları süper olmuyor. WIN7 ile bunların da aşılacağını düşünüyorum. Tıpkı Win2000'den WinXP'ye geçişte olduğu gibi. Vista SP2'nin büyük sorunlara çare olacağını düşünmediğimi de dipnot olarak ekleyeyim.
Linux demek. Teşekkürler, sen kullan, ben Vista'mla mutluyum, yakında da Win7 ile bütünleşeceğim. Benden uzak dursun linuxlar. Az çekmedim... x) Hıı, linux demişken XP'yi sevdiğine göre sorun olmaz, Pardus'a geç sen. O da olmadı Ubuntu da güzel. xD