Lg x130 netbook sahibiyim sorunum şu;
netbook xp yüklü olarak geldi ve başlangıçta F11 tuşu ile recovery seceneği geliyordu fakat ben sonra windows 7 yükledim artık F11 seçeneği gelmiyor ve recovery yapamıyorum...Harddisk te 4 GB lık recovery bölümü görülüyor...nasıl recovery yapabilirim...yardımlarınızı bekliyorumm??
LG x130 Recovery çalıştıramıyorum
arkadaşım seven yüklüyerek recovery partını silmiş olmalısın .bundan sonra büyük ihtimalle recovery in çalışmıyacak .eger hdd dende bu bölüm halen gözüküyorsa teknik servisine gidip recovery cd si oluşturmalısın tabi artık çok geç degilse
Hayır recovery bölümüne format atarken özellikle dokunmadım...
servise götürmekten başka çare yok mu diye yardım istiyorum zaten...servisler pekte ucuza yapmıyo bu işi
recoverinin gerçeten orada olup olmadıgını bilmek lazım böyle durumlarda format recovery bölümünüde siliyor çünkü
Var olduğuna eminim çünkü o bölüm dolu olarak görünüyor yine de yardımlarınız için teşekkürler
Hangi akıla hizmet netbook ' a Windows 7 yüklediniz ki ? İşte yüklerseniz o konfirügasyona böyle sorunlara da katlanırsınız . Recovery çalışmıyorsa o bölüm silinmiştir .Madem ki konuya yardım edebilecek bi çözüm öneriniz yok boşuna kafanızı yormayın...Ben win 7 den pişman olduğumu söylemedimki!!!
Hangi akıla hizmet netbook ' a Windows 7 yüklediniz ki ? İşte yüklerseniz o konfirügasyona böyle sorunlara da katlanırsınız . Recovery çalışmıyorsa o bölüm silinmiştir ."Recovery çalışmıyorsa o bölüm silinmiştir" bu yoruma bakılırsa -PCKoLiK BeRKaY- hem cahilsin, hem ukelasın, hem bi halttan anlamıyosun.exeliumLg x130 netbook sahibiyim sorunum şu; netbook xp yüklü olarak geldi ve başlangıçta F11 tuşu ile recovery seceneği geliyordu fakat ben sonra windows 7 yükledim artık F11 seçeneği gelmiyor ve recovery yapamıyorum...Harddisk te 4 GB lık recovery bölümü görülüyor...nasıl recovery yapabilirim...yardımlarınızı bekliyorumm??adamım aynı sorun bendede oldu, bu arada (win 7 de gayet iyi çalıştı).Çözümü şöyle yaptım,hiren's bootCD yi indir şu adrestende "http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk" usb den bu yazılımı nasıl çalıştırıcağını anlatmış,
usbden boot ettikten sonra çıkan menüden Boot from Hard Drive - windows vista\7 (bootmgr) seçeneğini seç lg recovery karşında.
sorun olursa [email]eymentunc@msn.com[/email]
SORUN HALA ÇÖZÜLMEDİYSE BİRDE BURAYA BAKIN