LG FİRMASI BERLİN FUARINDA TANITMIŞ OLDUĞU LED TV MODELLERİNİ BU AY İÇERİSİNDE TÜRKİYEDE SATIŞINA BAŞLAYACAKMIŞ.BU MODELLER ARASINDA EN ÇOK DİKKAT ÇEKEN 5.000.000 KONTRAST DEĞERİ VE DÜŞÜK TEPKİME SÜRESİNE SAHİP OLAN LH9000 MODELLERİ.LED TV ALACAK OLAN VARSA BU YENİ GELECEK OLAN MODELLERİDE BİR İNCELEMESİNDE FAYDA VAR.
lg yeni modelini tanıttı.lg lh9000
ben lh9000 serisini bilmiyordum açıkçası ve nicolascage81 sayesinde şimdi bu modele ilgi duymaya başladım.bence faydalı olduktan sonra bildiğimiz şeyleri paylaşmamız lazım. teşekkürle nicolascage81
Reklam kokuyor deyenler koklamasın öncelikle:D LG gercekten bir çığır açıyor 5.000.000 knts. 1 ms tepkime süresi ile gercekten mükemmel bu tv alınmazda hangileri alınır....
bir cihaz olsun ki içinde düşünebildiğiniz eni yi özellikleri barındırsın lg nin bu modeli gerçekten bunu teknolojisi ile gerçeğe dönüştürüyor.
LG efsane olan teknolojileri gerçeğe çevirmeye devam ediyor. gerçekten lifes good :)
haziranda dünya kupası başlıyor.hayal edin çerçevesiz bir tv 5.000.000/1 kontrst düşük tepkime süresini de düşünürsek her an kendimizi saha içerisinde bulabiliriz.lg dünya kupasını da düşünerek bu cihazları piyasaya sundu.özel bir ürün ve üstün performans.en iyisini isteyenler için ypılmış bu cihaz.param olsa hiç düşünmeden alırım.