Limewire gibi İmesh programınıda öneririm çok kaliteli bi program
LimeWire 4.14.0 Türkçe
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.limewire mp3 lerde tek geçerim.
asimilecilimewire mp3 lerde tek geçerim.artık mp3 dışında da işe yarıyor; baya alanı genişledi.
haberim yoktu çok sagol elvis gerçek ismini bilmiyorum ama
programı çalıştırıyom arama yapıyor ama tıkladığımda indiremiyorum neden
sag tıkla indir seç inince nereye ineceğini kurarken seçiyosun o dizine bak inmiştir.
arkadaşlar sizin içiç test ettim limvire de:
pakito diye şarkının indirme süresi 2.39 saniye
ares de aynı şarkı 2.11 saniyede inndir ayrıca kalite olarak
lim vire 192 kps
ares te 160 kps zannetmeyiniki rakam büyük daha kaliteli hayır kalite olarak en ses kalite hızı 160 kps olarak tanımlanıyor. herkese bye
limewire de bütün mp3 leri yeni çıksa bile bulursun ama ona ne demeli peki pro sürümündeki hıza ne diyeceksin? 2 kat hızlı indiriyor pro sürümü. TEK GEÇERİM. makinemde 80 gb. müzik var, hepsini limewire ile indirdim.
bu tip online müzik paylaşım sitelrinde virüs bulaşma olasığı %30 muş. var mı öle bişey?
pardon müzik paylaşım programlarından
virüs programın ne virüs programın saglamsa bişey olmaz her yerden virüs gelebilir.
bişey olmaz yanına da ad-aware 1.06 personel kur bedava hemde türkçe keyfine bak
linkler yeni versiyona güncellenmiştir.
selam ben yükedim xp ye türkçe yaması çalışmıyo ne yapacaz cevap?????
türkçe yama xp de çalışmıyo cevapyazarsan sevinirim
arkadaşlar ben limewireyi inttnen indirdim de şarkı adı yazıyorum araya bastıgımda arama yapıyo gibi görünüyo ama hiç bişy bulmuyo neden dir .......teşekkürler
soonnerarkadaşlar ben limewireyi inttnen indirdim de şarkı adı yazıyorum araya bastıgımda arama yapıyo gibi görünüyo ama hiç bişy bulmuyo neden dir .......teşekkübiraz beklemen lazım sol en alt köşede limevirenin arama hızı var turbo olursa arama yap o zaman olur gerçi turbo olmadan çalışmıyo yani bekleyeceksin :)
ben ares'de hiç film indiren oldu mu? onu merak ediyorum.
türkçe yamayı c/programfiles/limewire dosyasına attım ama tr olmadı limewire sizler nasıl yaptınız arkadaşlar?Birisi açıklayabilirmi?
arkadaşlar lime wire çok güzel bir program öneririm.. her türlü müzik video vs. her şeyi bulur ve indirir. tavsiye ederim..Ben 4.8 den itibaren neredeyse sürekli güncelleme yaptım.en son olarak şimdi 4.14.11..
Bilgisayarımda yaklaşık 50 Gb'ye yakın müzik var..Hepsini lime wireden indirdim ve hiç virüs falan çıkmıyor.gerçekten muthiş bir program ares'ten daha iyi.
Ayrıca Türkçe yama çalışmıyor..C/program files/limewire klasörünün içine attım ama hiç bir şey olmadı..Lütfen Yardım edebilirmisiniz ?
türkçe yama için ne olur cevap verin türkçe olmuyor