LimeWire 4.18.1 Final

masterbg
30-05-2008, 01:47   |  #1  
OP Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 0
48 mesaj

imeWire Basic, Gnutella ağı(Network) üzerinden kullanıcılarına hizmet veren bir dosya paylaşım yazılımıdır. Açık kaynak kodlu bir yazılım olduğundan tümüyle ücretsiz olarak sunulmaktadır.

Birçok farklı kategoride arama yapabilmenizi sağlamaktadır; ses, video, görüntü, belge ve program dosyaları. Ayrıca herhangi bir kategori belirtmeden de arama yapılabilmektedir.

Networkturk.net
Yazılım özellikle ses dosyalarını bulabilmesi ile ünlüdür. Arama yapabilmek için ses dosyasının, parçayı seslendirenin veya bulunduğu albümün adını bilmeniz yeterlidir. Bilgileri uygun alanlara girdikten sonra "Search"(Ara) düğmesine basmanız gerekmektedir. Yazılım size dosyanın bulunduğu tüm kaynakları innDirilme sayısına göre sıralayacaktır. En çok innDirilme yapılan kaynağın en güvenli ve en hızlı kaynak olduğu varsayımına güvenebilirsiniz.

Yazılım yaptığınız arama sonuçlarında dosyaların kalitesini, lisans durumunu, dosya biçimini, dosya boyutunu, bit oranını ayrıntılı biçimde gösterdiğinden size en uygun olan arama sonucunu seçebilirsiniz. Dosyaların yüklenme hızları kaynağına göre değişmekte olup genel anlamda oldukça hızlıdır. İnnDirdiğiniz dosyaları gruplayabilir, varsayılan olarak seçilmiş dosya innDirme dizinini isteğinize göre değiştirebilirsiniz.

Yazılımın En Gözde 10 Özelliği:

*

Farklı yazılımların toplanması ile oluşturulmamıştır, yani tek başına tümleşik bir yazılımdır. İçerisinde de hiçbir casus yazılım ve reklam ajanı bulundurmadığını garanti eder.
    *

Güvenlik duvarından - güvenlik duvarına aktarım özelliği ile şu an kullanıcıların % 60'a yakını güvenlik duvarı kullandığından dosyaların innDirilmesi sırasında herhangi bir güvenlik sorunu yaşama riskiniz oldukça düşüktür.
    *

Hızlı ağ bağlantıları; yeni kullanılan "UDP Host Önbellekleri" ile LimeWire çalıştırıldıktan hemen sonra, kullanıcılar daha önce hızlı bağlandıkları ağlara bağlanabilirler.
    *

Uluslararası tak ve çalıştır özelliği ile; UPnP desteğine izin verilerek daha çok arama sonucu bulunması ve daha hızlı yüklemeler yapılması sağlanır.
    *

iTunes bütünleşmesi; Windows ve Mac kullanıcıları şimdi LimeWire'in iTunes bütünleşmesinden faydalanabilirler.
    *

Program`in bir arti  özeliği de  kullanıcılar arası chat yapabilmeniz.
    *

Creative Commons bütünleşmesi; LimeWire şimdi bir Creative Commons Lisansı altında lisanslı OGG ve MP3 dosyalarını tanıyabilmektedir.

Lisans:(Adware/Shareware).ÜCRETSİZ
Üretici Firma: Lime Wire LLC
İşletim Sistemi : Windows 98/Me/NT/2000/XP /
Dili :ingilizce
Boyut: windows(4.67 MB)

Download:LimeWire 4.18.1 Final

kaynak www.Networkturk.net

titi_boss_14
12-06-2008, 23:56   |  #2  
Yıllanmış Üye
892 mesaj

dünyada ne kadar trojan varsa lime wireden geliyoryaaa yabancı müzik indirmek haram oldu ben de sildim

uGuR.uK
13-06-2008, 08:53   |  #3  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
8,316 mesaj
titi_boss_14
dünyada ne kadar trojan varsa lime wireden geliyoryaaa yabancı müzik indirmek haram oldu ben de
ben yıllardır kullanıyorum hiçte birşey girmedi, o nasıl olucak peki?

titi_boss_14
13-06-2008, 18:06   |  #4  
Yıllanmış Üye
892 mesaj

ben girdi demiyom bi yabancı yeni şarkı cıksın yüzde 99 oldumnmu bir at kişnemesi geliyo çat kasper trojan geldi diyor

soulmy
15-06-2008, 09:24   |  #5  
soulmy avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,935 mesaj

Ben de daha önceden virüslü dosya indirmiştim.

57mm
15-06-2008, 09:28   |  #6  
Yıllanmış Üye
336 mesaj

yoo bende yıllardır lime kullanıyorum hiçde virus bulaşmadı. zaten ordaki exe lerin hepsi virus atlayın. şarkıların hepsini indirmiceksniz indirceniz dosyayı bilceksniz

yemre_kara
18-06-2008, 12:40   |  #7  
Yıllanmış Üye
360 mesaj

limewire hiççç güzel değil çoğu şarkı boş şarkı ares kullanın%10000000000000000 daha iyi,,,,ama ares lite sürümünü kurmayın normal sürümünü kurun,,kurduktan sonra hızı bir seviye t1... vs getirin yoksa hiçbirşey çıkmıyo

07BENER07
20-06-2008, 20:24   |  #8  
Yıllanmış Üye
1,699 mesaj

bende limewire kullanıyorum ama daha virüs bulaştığını görmedim bilgisayarıma

Kapalı Hesap (53751)
20-06-2008, 20:50   |  #9  
Kapalı Hesap
3,036 mesaj

Her şarkı aradığımda en üstteki seçeneklere bakmıyorum bile çünkü virüs mü bilmem ama saçma sapan şeyler oluyor.Zaten şarkı indirmekten başka iştede kullanmıyorum.