Telif hakkını hiçe saydığı için, Amerika'da Limewire'ü mahkeme kararıyla sonsuza dek kapattılar :/ Onun yerine ne tavsiye edersiniz arkadaşlar ? Öncelerde kullandığım bi program vardı Limewire gibi ama müziği indirmedende dinleyebiliyodun ismini unuttum, buna benzer program önerilerinizi bekliyorum...
Teşekkürler...
Limewire Kapandı - Ne Tavsiye Edersiniz
Ben hiç Lime Kullanmadım.
Her zaman Ares kullandım.
Aresi tavsiye ederim.
Bence online müzik servislerini denemelisin fizy.com,grooveshark.com gibi.
beklenen son
the end
altenatifler her zaman olacaktır
Telif hakkını hiçe saydığı için, Amerika'da Limewire'ü mahkeme kararıyla sonsuza dek kapattılar :/ Onun yerine ne tavsiye edersiniz arkadaşlar ? Öncelerde kullandığım bi program vardı Limewire gibi ama müziği indirmedende dinleyebiliyodun ismini unuttum, buna benzer program önerilerinizi bekliyorum...
Teşekkürler...
ben bugün bir forumdaşa daha önerdim sanada öneririm http://www.gezginler.net/modules ... -converter&lid=4260
ben bu programı kullanıyorum youtube daki videoları video kısmını ayırıp mp3 olarak pc'me indiriyorum ufak bir program kullanımı basit bence en iyisi budur...
Ares biz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu :D
ATTENTION - LIMEWIRE IS UNDER A COURT ORDER DATED OCTOBER 26, 2010 TO STOP DISTRIBUTING THELIMEWIRE SOFTWARE. A COPY OF THE INJUNCTION CAN BE FOUND HERE.LIMEWIRE LLC, ITS DIRECTORS AND OFFICERS, ARE TAKING ALL STEPS TOCOMPLY WITH THE INJUNCTION. WE HAVE VERY RECENTLY BECOME AWARE OFUNAUTHORIZED APPLICATIONS ON THE INTERNET PURPORTING TO USE THELIMEWIRE NAME. WE DEMAND THAT ALL PERSONS USING THE LIMEWIRE SOFTWARE,NAME, OR TRADEMARK IN ORDER TO UPLOAD OR DOWNLOAD COPYRIGHTED WORKS IN ANY MANNERCEASE AND DESIST FROM DOING SO. WE FURTHER REMIND YOU THAT THEUNAUTHORIZED UPLOADING AND DOWNLOADING OF COPYRIGHTED WORKS IS ILLEGAL.
açılıştaki yazı
Sağolun arkadaşlar hepsini teker teker deniyorum şimdi ;)
FrostWire diye bir program var çalışma mantığı limewire ile aynı tavsiye ederim
Bearshare kullan. Gerçekten güzel.
Arkadaşlar hepsine baktım. İçlerinden en çok İmesh i beyendim. İndirme hızı gerçekten çok iyi. Arayüzüde hoş...
Ares te müzik sayısı çok az. BearShare , iMesh veya FrostWire tavsiyemdir.
Bence online müzik servislerini denemelisin fizy.com,grooveshark.com gibi.Online müzik servislerini bencede denemelisin, fizy çok kullanışlı, grooveshark da çok kalitelidir; www.tinysong.com(grooveshark)'uda deneyebilirsin.
Kolay gelsin.
Bende Ares Veya Bearshare Tavsiye Edebilrm :/
hiçbirine gerek yok google da arattır mp3 adını 4shared veya mp3raid falan var onlardan indir