ben limewire ı yükledim sorunsuz çalışıyordu.bir süre sonra javanın sürüm güncellemesini yaptım ve java hata verdi.aynı güncellemeyi diğer bilgisayarımda da yaptım ama hiçbir sorun çıkmadı.limewire ı sildim ve yeniden yükledim olmadı.limewirenin kurulum dosyasını tekrar indirdim yine yükleyip sildim yine olmadı.javanın eski sürümlerini de denedim yine olmadı.
limewire sorunu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Senin sorunun bence kesin olarak javadan kaynaklanıyor. Limewire java tabanlı bir paylaşım programı olduğu için javasız hata veriyor, çalışmayabiliyor.
Sana tavsiyem javayı ve limewire ı komple sil ve baştan kur. Veya benim yöntemim, hiçbiriyle uğraşma bearshare kullan derim. Bana çok kullanışlı geldi. Ama tam karar veremedim Limewire mı Bearshare mi diye.
Kolay gelsin..
TABİ Kİ BEARSHARE.ÇÜNKÜ ÇOK GENİŞ BİR ALANI KAPLIYOR.HERŞEY İNDİREBİLİRSİN.AMA SEN SADECE MP3 İNDİRECEKSEN SANA TEK KELİMEYLE İMESH 6 DERİM.
söylediğin her şeyi denedim.yine de sağol
bugün aklıma esti bi daha denedim oldu:D
brıakın bearshare falan hikaye yaz googleye 50000 tane site gelio 49999 tanesi virüslü şaka tabi ben imesh kullanıom güzel virüs tarayıcın sağlamsa dene bence :)
he bide bearshareyi mrk ettim linki warsa verebilirmisiniz dostlar :D
ben limewire indirdim nezaman kurmaya kalksam bilgisayar kilitleniyor acaba neden??