slm
lime wire ile örneğin yüzde onu indirilen filmi hemen nasıl izleyebilirim müzik dosyalarını kendi media playerı çalıyor ancak filmleri göster miyor ne yapabilirim
tşşk..
limewire sorusu
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.benim bildiğim yüzde onu indirilen bir filmi hemen izleyemezsin...
Tabiki indirilen kısmını izleyebilirsi ki bunu Lime Wire'ın yapıyor olması lazım. En azından, bende yapıyor. Sisteminde gerekli oynatıcı kurulu olduktan sonra; Lime Wire'daki tuşu kullanmanla otomatikmen, dosyanın uzantısına göre, Windows Media Player, Quick Time ya da benzerleri açılıyor. Açılmalı.
Arkadaşlar ben limewire ile hangi dosyayı indirdiysem hep virüslü çıktı bu yüzden fazla kullanmadım acaba neden böyle oldu .........
Bendemi bir hata vardı bilmiyorum ama şimdi limewire'ı uninstall ettim yoksa hatamı ettim ?
Programın en altında en sağda limewire media player kısmı var. Buradan oynatabilmen lazım. Bendeki sürümü, 4.9.37 pro. Sanırım buna rağmen dediğim yerde bir media player oynatıcı bölümü olsa gerek. Bir de şu var. Sistemde kurulu bu media player, bazı codec leri eksik ise indirmeye çalıştığın videoyu açmıyor olabilir. Mesela ben bazı divx lerde sorun yaşıyorum. Aklıma gelen bu. Codec tabanlı bir sorun olabilir.
Programda bir film indirmeye başladığınızda dosya geçici bir klasöre indiriliyor ve indirme yüzdesi ne zaman dolarsa film o klasörden alınıp indirilmesi için seçilmiş klasöre taşınıyor. Bir fil yada müziği indirmeyi durdurursanız o geçici klasörden izleyebilirsiniz. Değişik bir programada gerek yok çoğu film media player tarafında açılabiliyor. film yada müzik hoşunuza gittiyse tekrar aynı dosyayı indirmeyi seçin ve göreceksinizki dosya yarım kaldığı yerden devam edecek indirlimeye. ha olurda siz geçci dosyadan kaldırırsınız o zaman kaldığı yerden devam etme durumuda ortadan kalkar. Peki bu geçici klasör nerdedir nasıl bulunur ?
artık onuda pc den arama yaptırıp bulun. indirdiğiniz dosyanın tam adı neyse arama kısmına yazın hangi klasör altında olduğu çıkar ortaya.