Belki sorum komik gelecek ama bir şey sormak istiyorum.
Limewire ın mantığı şu mu?
Bir shared dosyası vardır.Sen bu shared dosyasına koyduğun programları dünya ile paylaşırsın,isteyen herkes indirebilir.Doğru mu?
Limewire?
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
320 mesaj
MatematikCanavarıBelki sorum komik gelecek ama bir şey sormak istiyorum.Kesinlikle Dogru lime wire vb. Programların Mantıgı budur Yoksa :) Okadar video,müzik, program'ları Nerden buluyor sanıyorsun :))) Bilgisayarındaki Şarkıları Sömürüyor bu programlar İnceden caktırmadan
Limewire ın mantığı şu mu?
Bir shared dosyası vardır.Sen bu shared dosyasına koyduğun programları dünya ile paylaşırsın,isteyen herkes indirebilir.Doğru mu?
Son Düzenleme: SaGoPa KaJMeR. ~ 10 Temmuz 2008 01:57
OP Yıllanmış Üye
320 mesaj
Teşekkürler.
Bir sorum daha var shared daki dosyaları başkaları alırken bu benim kotama yansımaz.Çünkü ben upload yapmış oluyorum.Bu da doğrumu?
Doğru mu yanlış mı testi gibi oldu :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
1,366 mesaj
Hayır kotan gitmez. Diğer sorun için LimeWire gibi programlar P2P (Peer to Peer) yani eşten eşe ağlardır. Bu ağa üye olan başka birisi senin bilgisayarındaki bir dosyayı veya tüm sabit diskini kendi bilgisayarına yükleyebilir. Aynı şekilde sen başka birisinin tüm bilgilerine erişebilirsin. Bu şekilde Internet'te alandan tasarruf amaçlanmıştır. Mantık bu.
Son Düzenleme: Batıkan Doğan ~ 10 Temmuz 2008 02:36
Yıllanmış Üye
1,253 mesaj
ayağını çek diye bir söz var :)
Kapalı Hesap
3,036 mesaj
BatıkanDoğanBu ağa üye olan başka birisi senin bilgisayarındaki bir dosyayı veya tüm sabit diskini kendi bilgisayarına yükleyebilir.Yanlışın var dostum.Tüm sabit diski değil sadece shared klasörü içindeki dosyalara ulaşabilirler.Oda eğer paylaşıma açarsan.Örneğin benim shared klasörümde otomobil resimleri varsa onları indirebilirler ama başka bir klasörde aile resimlerim varsa indiremezler.