bu sorunla karşılaşanlar;
-yaptığınız yasal değil yakalanırsanız büyük cezası ben bizim burdaki eczane isimlerinden giren bi arkadşı biliyorum enselendi dallama vede mahkemelik oldular denememenizi tavsiye ederim
-arkadaşlar denemeye bile teşebbüs etmeyin hatta konuyu silin yasadışı anında yakalıyolar mahkemelik olan tanıdıklarım var sakın sakın denemeyin
-yapılan iş tam bir hackerlık başkalarnın adsllerine girmek büyük bir suçtur.yeni turk ceza kanununa göre böle işlere 10 yıla kadar hapis cezası veriliyor...
-bence hiç gereği yok mahkemelik olmak iyi değil arkadaşlar
-abi yakalanırsak öttürürler
-arkdaşlar bunu ben verdim zaten ama işe yarıyor telekom açıklarından yaralanıyor ben 2 yıldır bunu kullanıyorum ama yakında telekom buna izin vermeyecek
-valla yapacağım ama başıma bi iş gelmesinden korkuyorum
-2-3 film fazla indiricem diye mahkemelik olmayın bence
-yakalanma isine gelince,modem arızalandı bi gün telekomdan yetkililer geldi kontrol ettiler hattı kotalı bizim hat adam dediki sınırsız gözüküyo sizinki dedi valla ddim ben anlamam pc den. modemi tamire verdim taktım böle oldu .ok dediler gidis o gidis.
-baba mahkemelere tasınacagına 20 ytl fazla weririz sınırsız yaparız yaww
-Geçen sene benim limitli olmasına rağmen arkadaşın limitsiz olan şifresiyle 2 ay kadargirdim..Eve bi avukattan kağıt geldi..Bi baktım telekom şikayette bulunmuş savcılıktan çağırıyolar..gittim ifade verdim..Adamların elinde delillerde vardı..Allahtan savcı ii biriydi de cezayla yırttık..
geçen sene 342 milyon ceza ödedim..ve evin telefonunu ve internetini kestiler..
Bende dayımın adına tekrar tlf internet aldım..işte benim hikayemde bu ne maceralar atlattım..hiç uğrasmayın başınızı belaya sokmayın derim