interneti sınırsız olan arkadaşlar; ben önceden kotalıydım sonra sınırsıza geçtim, sınırsız ne demek bir ayda 100 GB veri indirsem ek bir şey falan öder miyim, siz ayda ortalama ne kadar indiriyorsunuz
limitsiz internet
istediğin kadar indirirsin sınırsız o demek
ilgilenen arkadaşlara teşekkürler
1024 bağlantı için yanlış hesaplamadıysan saniyede 106 kb ile indirsen ayda 262 gb download yapabilirsin hiç ara vermezsen adamlar zaten maximum yapabileceğin kota kullanımını hesaba katarak hesaplıyolar parasını aslında 49 tl ama onun gerçek fiyat 25 26 filan olmalı yok 49 tl çok pahalı
Ayda indirebileceğin dosya boyunun işlemleri;
106kilobyte*60Saniye*60dakika*24saat*30gün=274752000bu sonucu/1024 böldün şimdi MB cinsinden sonuç geldi birdaha 1024 e böldüm ve gigabyte cinsinden sonuç 262gb çıkıyor.
Ve bu kadar downloadın parası olarak 49Tl yi veriyorlar yani bu kadar kotanın parası bu ama gel geleim 29Tl alıyorlar 4gb için kısacası 3 kuruş daha fazla isteyemezler
ne yaparsan yap adam olmaz 1 mbps sınırsız olsa ne olur anca mail atıp internette gezinmeye yarar o hızla film iner mi? 3G yi bekleyin fiyatları o zaman görün rekabet kızışsın bi eğer 3G 4 gb kotalı 29 tl olursa cep telefonumu modem olarak kullanarak internete girerim her zaman yanımda olur hem de 1 mbps den hızlı olur.
AdRaMiTiBen koymuştum bir tane .. bir ay 120gb , sonraki ay 160gb indirdim .Chiptemiydi yoksa Başka bir forumdamı hatırlamıyorum lakin bir arkadaş 120 gb'lık veri çekmiş screnini'de koymuştu..
Adı üstünde sınırsız...
sonra indirecek bişey kalmadı yinede her ay 30gb'ı buluyorum .
erdem barışne yaparsan yap adam olmaz 1 mbps sınırsız olsa ne olur anca mail atıp internette gezinmeye yarar o hızla film iner mi? 3G yi bekleyin fiyatları o zaman görün rekabet kızışsın bi eğer 3G 4 gb kotalı 29 tl olursa cep telefonumu modem olarak kullanarak internete girerim her zaman yanımda olur hem de 1 mbps den hızlı olur.1.5 ayda 50 DVD'lik arşiv yaptım (1DVD = 6 film 50DVD = 300 film) , demekki iniyormuşSon Düzenleme: panda34 ~ 04 Mart 2009 18:27
benim ortalama ayda 40ile 50 gb arası oynuyo hiçbişeyde indirmiyorum sadece netten film izleyip netten oyun oynuorum pc ye inen bşy yo k en fazla 200 mb lık muzık ya iniyo ya inmiyodur
mengu881.5 ayda 50 DVD'lik arşiv yaptım (1DVD = 6 film 50DVD = 300 film) , demekki iniyormuşarkadaşım senin zamanın bolsa, rapid üyeliğin de varsa yaparsın da biz ne yapalım günde 10 saat okul var haftasonu da dershane zaman kalmıyor ki bişey indirmeye .
erdem barışarkadaşım senin zamanın bolsa, rapid üyeliğin de varsa yaparsın da biz ne yapalım günde 10 saat okul var haftasonu da dershane zaman kalmıyor ki bişey indirmeye .Benim Zaman kalsada
Kota VAr ..Ahh Ahh kotalının beli bükükk :(
ben ayda 80+86 gb indirmişim bu iki ay iki kişi kullanıyoruz neti kardeşim sadece klip msn falan ben ise sinema şarkı oyun falan indiriyom pc kapanmıyor en fazla 150 gb çıktım.sınırsıza geçmişsin daha iyi olmuş sınırlıda 4 gb geçiyorsun rahatla oda ortalama aşağı yukarı aylık 35 tl ye falan geliyor bazen 40 geçiyon en iyisi sınırsız.eskiden 3 gb tı yetiyordu sonra ne olduysa oldu 4 gb oldu yetmez oldu limit.
erdem barışarkadaşım senin zamanın bolsa, rapid üyeliğin de varsa yaparsın da biz ne yapalım günde 10 saat okul var haftasonu da dershane zaman kalmıyor ki bişey indirmeye .Senin Zaman Yok Sınırsız ...Benim Zaman Bol Ama Sınırlı
cafeciyim elemanım yani ben geçen ay 200 gb devirmişim pek bakmaz patron kızmazda dedim abi bi bakak bi baktı yuh dedi :D olum rapidi bütün gün sömürüyorsun allah yardım etsin telekoma dedi
bende de sınırsız var ama internete girmekten başka bişey yapmıyom.banada sölermisiniz film nerden indirilir
goggle da arattır kıyamet gibi film sitesi var örnek film izle film indir yaz