Arkadaşlar 1mb (limitsiz Tabiki TTNET) 15gb limitli olan pakette hiç şimdiye kadar 15gb limitini geçen oldu mu sonuç ne gösterdi..
Limitsiz olan 15Gb Limitli Paket
1 mbs sınırsızda 15 gb kota zaten yok
senin dediğin 8 mbs 15 gb kota onda da 15 gb ı geçince hızın 512 ye düşüyo
Tşk...Ama burada http://www.ttnet.com.tr/evde_3 anlayamadığım şey 8mb'e kadar olan paketler de 15gb adil kullanım sınırı var 1 LİMİTSİZ (1 Mbps Limitsiz) Bu uygulama dışında mı acaba...
tşk...
1 Mbps - sınırsız - 45 Ytl bunda sorun yoktur heralde
8 Mbps - sınırsız - 49 Ytl
**ay içerisinde kota 15 gb ı aşarsa bağlantı hızın 512 Kbps olur ay sonuna kadar
yine sınırsız kullanıyorsun sadece bağlantı hızın 512 Kbps oluyor
sanırım sen 8 Mbps e kadar cümleye takılmışsın
8 mbps ye kadar 15 gb adil kullanım dediği şey senin alacağın 1 mbps sınırsızla ilgili değil ttnetin alt yapı sorunu nedeniyle o tarifede 8 mbps hız verme garantisi yok bu yüzden 8 mbps ye kadar demişler anlatım bozukluğu var biraz
anladığım kadarıyla 1 mbps sınırsız almak istiyorsun bu tarifede 15 gb adil kullanım hakkı falan yok istediğin kadar download yapabilirsin
biraz karışık oldu ama idare et...
sağol
ücretlerde belirtilmiş ama yinede karışık olmuş yapılan açıklama hızın 512'ye düşmemesi için 1-2-4-8mb limitsiz seçeneği sunulmuş 8mb'e kadar olan paketlerde geçerliymiş
Ben bu "ADİL KULLANIM" kelimesine takılıyorum. Ne demek adil kullanım? 49 TL lik faturayı öderken sınırlı tarifedeki üyelerle aramızda bir adiliyet düşünülüyor mu? Ben fazla ödüyorum, neden adil olsun ki? Hem ben limitsiz olacağı için ödemiyor muyum bu ücreti? O zaman adını "Limitsiz" koyma...Limitsiz tarifeye limitli uygulama...Tam bir Türkiye gerçeği...TT burada tek taraflı hak koruması yaptığını zannederken kendisi haksızlık yapıyor. Bence bu hukuken yanlış. Hatta olay başından sonuna kadar yanlış. Ama burası Türkiye...Zaten doğru yapsalar şaşardım. Gördüğünüz gibi parayı veren düdüğü çalamıyor. Tabi ki burada asıl amacın bir üst tarifeye yani daha pahalı olana doğru yönlendirmek olduğu gün gibi aşikar...Tam bir TT kurnazlığı. Limitli üyelerin haklarını koruyorlarmış (!) Biz de aptalız ya!..Yesinler seni TT...
aynen benimkide düşmedi 8mb ama sanırım bu işlem insanları cekmeye yönelikti bu ay hızlarımız düşer kesinlikle