yha arkadaşlar ben ttnet sınırlı 4gb net kullanıyorum ama fatura 35 40 dan aşagıya gelmıyor diyorum sınırsız yapayım ? 45 tl galiba tttnetin sizce geciyimi veyada başka net markası söleyin ttnetle 2 senelik sözleşmem bitti ztn ne yapayım bildigiz var ucuz net markası söleyin ?
limitsize geciyimi
Arkadaşım aynı sorunları bende yaşıyorum.TTNET'in Allah belasını versin.BİRİ'de sınırsıza geçecem.Daha ayın 14'ü kota olmuş 2,7.Hiçbirşey indirmedim.Hiçbirşey.Video izlemedim.
Aman ttnet almada ne alrsan al şun 1 mbps sınırsız net kulanıyorum donwload hızı 10 kb/sn den yukarı çıkmı10 kb dan yukarı çıkmamasının sebebi internetin o sırada çok kullanılıyor olmasıdır.tabi indirdiğiniz yere görede değişir.
mesela ben rapid den sürekli dosya indiriyorum gündüzleri 35-40 kb akşam 20 kb geceleri ise 106 kb ile iniyor.
1 mbit sınırsız ile sınırsız kadar dosya indirirsin
Ama indirme hızın 100 kb den yukarı çıkmaz.
Evet istediğin kadar indirebiliyorsun....Söylediğiniz durum bendede vardı birkaç hafta önce limitsiz yaptım..
TTnet in sayfasından Online işlem merkezinden geçişini gerçekleştirebilirsin..
yalnız şuan 8 Mbit kullanıyorsan hız azalışını farkedersin ben başta biraz yadırgamıştım ama alıştım ayrıca download durumum sabahları 100 kb\s nin altına düşmüyor
bence ttnet sınırsıza geç artık 8mbit zaten ben kullanıorum bir sorun yok indirme hızı gayet güzel
limitsiz her zmaan iyidir... ben ttnet limiztsiz kullanıyom çok memnunum walla D:
http://img62.imageshack.us/img62/5610/ekranalntsx.jpg
inşallah bu ay 40 ı görücem d:
bak limiztsizde istediğin her şey limiztsiz artık kota parası fazla gelicek şunu yapmim bunu yapmim derdin kalmaz ruhende rahatlarsın
Smile Adsl'nin 7ay limitli fiyatına limitsiz kampanyası var(26 tl ödüyosuni 7 ay diğer 5 ay 45 TL) çoğu kişi tahminim smile adsl'nin bu kampanyasına geçiyor. 1 yıl sözleşme imzalıyorsun modem vermiyorlar.
ben de netlimitsiz pakete üyeyim ttnet'in 8 mb'e kadar sınırsız tarife. şimdi 6 aylık kampanyası var galiba ayda 26 mı 29 mu ne ödüyorsun 6 ay boyunca. bağlantı hızım ise rapidshare'den cryptload programıyla saniyede 800 kb civarlarında indirme gerçekleştirebiliyorum.4 ayrı part bağlantısı ayrı ayrı 200 kb civarlarında indirmekte. bu hızın hizmeti aldığınız yerin dağıtıcı birime yakınlığıyla paralel olduğunu söylediler.galiba bizim binanın altında :)
meryjane bu hala geçerli mi acaba bnde geçicem de
yani kardeşim öyle aklınıza geleni yazıyorsunuz.Çok geniş kapsamlı konuşuyorsunuz.
1.NETlimitsize ben de geçtim.5 gün oldu.Günde bir kaç kez kopma oluyor.Ama santrale gittim,kendi gözümle gördüm hat 12mbps kaldıracak güçte.Sorunum muhtemelen voltaj düşmesinden(usp sürekli bipliyor,modem bağlı deil oraya) yada modemimden.
Yani geçeceksen önce santraleine git.Hat zayıflamasına göre alabileceğin en yüksek hızı öğren.Ona göre geç tarifeye.
2.Kota olayına gelince ttnet e kazıkçı diyenler NetLimiter kursunlar 1 ay denesinler.Bakalım kota ne yaparken harcanıyor.
Netlimitsize de taahütnameyi uygunsa verin.2 yıl boyunca çıkmayacaksınız unutmayın...