LinkedIn uygulamaları artık Türkçe!

CHIP Online
20-12-2012, 12:15   |  #1  
CHIP Online avatarı
OP www.chip.com.tr
Teşekkür Sayısı: 26
36,771 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2004

Dünyanın en büyük sosyal ağlarından biri olan bu site de Türkçe mobil uygulamasıyla karşımızda!

Okumak için: https://www.chip.com.tr/haber/lin ... k-turkce_37653.html

Türkiye'de bir milyondan fazla, dünya çapında ise 187 milyon üyesi ile dünyanın en büyük profesyonel sosyal ağı olan LinkedIn, iPhone ve iPad uygulamalarının artık Türkçe de kullanılabileceğini duyurdu. Türkçeleştirilen uygulamalar, mobil haldeki Türk kullanıcıları arasındaki iletişimi daha da kolaylaştıracak. Ayrıca Linkedin bugün, son 12 aydaki yüzde 97 büyüme oranı ile Türkiye'nin, kullanıcı sayısı açısından Avrupa'nın en hızlı büyüyen pazarı olduğunu açıkladı.


EMEA Bölgesi Satış Direktörü Fredrik Bernsel, "Günümüzün profesyonel iş gücü mobil iş gücüdür. Türkçe uygulamalar, mobil haldeki Türk kullanıcılara, ne zaman ve nerede çalıştıklarından bağımsız olarak, iş kararlarını en verimli ve akıllı şekilde almalarını sağlamak üzere zengin bir ortam sunacak" dedi.


Fredrik Bernsel şöyle devam etti: "iOS LinkedIn uygulamalarının, profesyonel amaçlar için kullanılan farklı mobil cihazlar için kullanıcılara özgün deneyimler sunacak şekilde tasarladık. Türk kullanıcılar daha üretken ve başarılı olmak için gerek duydukları tüm bilgi ve araçlara tek bir dokunuş kadar yakın olacaklar."


Tüm Konu: LinkedIn uygulamaları artık Türkçe!

Kaynak: www.chip.com.tr