Evet arkadaşlar kullandığınız modem markası nedir? Ve En güvendiğiniz,tavsiye ettiğiniz marka hangisidir..üç marka hakkındaki görüşleriniz nedir..
Linksys ? Airties ? USRobotics ? Sizce Hangisi
ZOOM u sana tavsiye ederim dsl/dsl+2 li olanları öneriyorum sana
modeme ihtiyacım yok ben sadece üç marka hakkındaki görüşlerinizi merak ediyorum.
linksys wag200g türkçe ambalaj türkçe kurulum türkçe hızlı kurulum cd si 1 aylık süper online süperAdsl hediyeli kesinlikle tavsiye ederim. çok şık ve performanslı bir ürün
WAG200G Wireless + 4 Port 89$ + KDV
Ben 1 yıldır Airties RT-101 kullanıyorum ve çok memnunum.
Çok çeşitli wrless modemler kullandım. Hepsinde çeşitli sorunlar yaşadım. En iyi denilen Zyxel(661 HW) de bile kilitlenme sorunu ile karşılaştım. Şimdi U.S. Robotics 9110 kullanıyorum.Fiyatı belki Zyxel in yarısı ama performansından çok memnunum. En ufak sorun çıkarmıyor 7/24/365 kablosuz internet sağlıyor.
Selim hun abartmıssın birader. CHIP'te dolaşıyorum nereye baksam bu probleminle iligli birseyler yazmışsın. birinde düzeltip ZyXEL'e teşekkür etmişsin ama diğerlerinde yazdıkların ZyXEL kullananlara veya kullanmayı dusunenlere zarar olarak kalmış. ZyXEL 661HW ben de kullanıyorum sorunum yok. gayet guzel bir urun. Airtes USR Linksys sadece kutu ,ZyXEL ciddi bir muhendislik ürünü içindeki yazılım harika.
ben zoom 'a da kutu diyordum. modemin yok oldugu donemde Turk vatandası zoraki aldı herkes nimetten bir urun zannetti. şimdi dukkanı kapatıp gitti.
ZyXEL diyorum. süper ürün.yazılım donanım herşey guzel tüm Muhendislik duygularımı tatmin ediyor. bu urun bir kutu değil ciddi bir router. telnetten 24. menu 8. command modda ADSL ile iligli herşey router ile iligli yok yok.
Bu urunun Firewall ZyWALL urunlerini incelemek istiyorum.
Birde 662HW modeli çok güzel bir urun.gomulu antiivrus yazılımı var. arkasındaki tüm bilgisayarlara gidip gelen paketleri virusten taramasındna geçiriyor. BluCoat Cerberian üzerinden database guncelelyerek 50'den fazla katagoride içerik filtreliyor. Analog modeme backup yapıyor. bizim eczanemizde kullanıyoruz. eminiz ADSL'de sorun oldugunda Super Onlien'dan internet devam ediyor ADSL geldiğinde tekrar otomatik ADSL. harika birşey.
not:Ben ZyXEL diyorum ama bir farkla Airtes v.s. severler gibi sadece internete bağlandığı için değil :) ha birde su kota sayımı için değil. bu çok zararlı ürün omrunu kısaltır bilginize flasha sureki yazmak olmaz Ahmet mert iyi demiş.
modemler arsında öyle dağlar kadar fark yok öenmeli olan öenmli olan sağladıkları teknik destek bu yönde değerlendirme yapmak doğru olur.bu yönde airtiesbence çok iyi
Ben de Airties marka modem kullanıyorum. Çok da memnunum. Başka hiçbir modem de kullanmadım, ihtiyaç da hissetmedim. Çünkü benim amacım "internet", ıvır zıvır şeyler değil... (ahmeterdem'e: "Kutu"mdan çok memnunum :))
Modemler arasında fark olmaz mı elbette var. sadece olaya donanım olarka bakatığında. biliyorsunuz aynı marka aynı model aynı üretim bandından çıkan chip yongaların dahi A,B;C tipi kalite standardı var yongaların uzerine basılır. kaliteli olanları kullananlar daha iyi sonuç alırlar . çok daha özel tabirle Intel CPU 'ların hızları üretim sonrası yapılan testlerde basılıyor. kaliteli donanım demek daha fazla performans daha uzun omur daha az arıza oranı demek. arıza oranı yuksek olan biri üründe teknik destek kalitesi ne olabilir. neticede ürünü tamir için göndermen madur olman gerekiyor. v.s
Airties RT-110 kullanıyorum.Modemden kaynaklanan hiçbir sorunla karşılaşmadım.Sadece TTNet ile ilgili sorunlar oldu.Çok memnunum.
erkanc arkadşım gerçekten de haklı. modemler genelde içerik olarak aynıdır. önemli olan içindeki çip ve yazılımı. valla ben akrabama Gezz W4 wireless satmıştım bugune kadar tıklama yok maşallah. aynı modemi arkadaşıma da vermiştim. onda problem çıktı. teknik serviste sadece 1 gün içinde yapıp verdiler. ben inanamadım tabi. biz alıştığımız için tekniğe verilen ürünü 1 ayda ürün almaya.. fiyat olarak ta uygun olması, teknik desteğininde iyi olması ürünün artıları.. diğer ürünlerin sadece reklamı var o kadar.. saygılarr
Gezz W4 nedir???Hiç duymadım. Akrabana kötülük etmiş olmayasın??
Saygılar
neden kötülük edeyim ki ,üründen şuan memnunuz yani marka çok duyulmadık diye önyargılı davranmak bence iyi olmaz. daha düne kadar en iyi modemler arasında Zoom u gösteriyorlardı.ne oldu adamlar piyasa da yok. yaksu modemler de aynı şekilde. üstelik modem getiren firmaların getirdikleri modemlerin iç yapıları genelde aynı.üstelik Gezz marka piyasa da o kadar da yabancı ve yeni bir firma değil. Türkiye de ilk modem getiren firmalardan birisi. Teknosa, Vatan gibi marketler de reklam amaçlı bulunmuyor ama bilgisayarcıların çoğunun elinden geçmiş olması lazım. şimdilik sorunumuz yok inşallah olmaz da. olursa da zaten kısa sürede veriyorlar. en azından yeri belli...
Air Ties Air Ties Air Ties Air Ties kurulum kolay ısınma yok çekim gücü iyi sorunsuz insan daha başka ne isterki
t_yildiz1ZyXEL diyorum. süper ürün.yazılım donanım herşey guzel tüm Muhendislik duygularımı tatmin ediyor. bu urun bir kutu değil ciddi bir router. telnetten 24. menu 8. command modda ADSL ile iligli herşey router ile iligli yok yok.
Bu urunun Firewall ZyWALL urunlerini incelemek istiyorum.Birde 662HW modeli çok güzel bir urun.gomulu antiivrus yazılımı var. arkasındaki tüm bilgisayarlara gidip gelen paketleri virusten taramasındna geçiriyor. BluCoat Cerberian üzerinden database guncelelyerek 50'den fazla katagoride içerik filtreliyor. Analog modeme backup yapıyor. bizim eczanemizde kullanıyoruz. eminiz ADSL'de sorun oldugunda Super Onlien'dan internet devam ediyor ADSL geldiğinde tekrar otomatik ADSL. harika birşey.
not:Ben ZyXEL diyorum ama bir farkla Airtes v.s. severler gibi sadece internete bağlandığı için değil :) ha birde su kota sayımı için değil. bu çok zararlı ürün omrunu kısaltır bilginize flasha sureki yazmak olmaz Ahmet mert iyi demiş.