Linksys modem sorunu

zeropoint
26-02-2010, 11:39   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

Merhaba arkadaşlar kolay gelsin

Ben geçen ay içinde Linksys markalı (WAG 160N) modem aldım.
Ilk gün bütün ayarları yaptım fakat öbür gün birden modeme bağlanmaya çalıştığımda wireless bağlantımda görünmediğini gordüm. modemde bir sorun oldugunu düşünüp aldığım yere geri goturdum. Teknik servisten (Armada) den geri gelip sorun olmadığı bildirildi. Fakat sunun farkına vbardım sürümü 1.4 ten 1 e düşürmüşler. Tekrar taktım 15 dk calıştı sonradan aynı sorun tekrar oldu.

Sorunu size kısaca anlatayım: Modemı kurdum ve adsle şifre/adımı girdim. Ilk başta bağlandı fakat sonradan ADSLden koptu ve tekrardan bağlantı almaya çalıştı. ADSL den koparken de wirelessi kapattı ve modem listemden kayboldu

Gittim ilk aşmada telekoma sordum onlarda bağlantıda sorun olmadıgını modemin IP almadıgından dolayı bu sorun olustugu iletildi. Fakat soylede birşey var modem wirelesstanda yok oluyor yani aslında sınırlı bağlantı demesi gerekirken yok oluyor Listemden. 

Şimdi iş yerimdeki arkadaşa verdim modemi o kendisinde denesin diye. Onda da bu sefer sorun olmadı . Bilgisayarı da verdim onda mı sorun diye 2 sini bir arada kullandı hiç bir sorun olmadı 2 gun boyunca. Sorun ne o zaman diye kafayı yiyeceğim. Evde acaba kara bir delik mi var

Evvelden bende USR modem vardı fakat WAP2 de çalıştıramadım sorun çıktı ondan gittim yeni modem aldım

Şimdi sorun bilgisayarda derseniz size 3 bilgisayarda denendiğini ve sorun oldugunu ileteyim

Modemde derseniz arkadaşımda neden sorunsuz çalışsın bende ile sorun çıkarsın

ADSL diyorsanız hat koptu wireless neden gitsin? Hat neden kopsun bu modemde USR de calışmaya devam etsin?

Ya cidden uzun oldu biraz ama inanın kafayı yiyecem sorun ne diye???

Fikri olan varmı? benim aklıma elektirik voltajındaki bir problemden dolayı olabilirmi acaba diye düşünüyorum ama sanmıyorum USR neden çalışsın da Linksys çalışmasın?

Telefon hattı mı gene aynı soru USR neden çalışıyor ozaman 

Ya cidden fikri olan var mı?

energy34
03-03-2010, 13:02   |  #2  
Taze Üye
1 mesaj

splitterinizi değiştirerek tekrar deneyin

Orcus
05-07-2010, 00:20   |  #3  
Taze Üye
1 mesaj

Dostum manyetik alandan oluyor evde mikro dalga veya onun gibi yüksek voltaj çeken aletler varsa linksys modemlerde sıkıntı oluyor