türksattan almış olduğum scientific atlanta tek portlu kablonet modeme Linksys WRT54GC 54MBPS router bağladım. 2 bilgisayardan, 1 de ıphone den kablosuz internete bağlanabiliyordum. 20 gün boyunca herhangi bir sorun yaşamadım yalnız dün birden internete bağlantı simgesi olduğu halde internete bağlanamadım. şu an ancak kablolu olarak internete bağlanıyorum, routerden faydalanamıyorum. router ı resetledim yeniden kurdum ama işe yaramadı. http://192.168.1.1/Status.htm e girdiğimde eskisinden farklı olarak ıp kısımları boş gözüküyor, galiba sorunda burda. Bu konuda yardımcı olmanızı bekliyorum.şimdiden teşekkürler.
Linksys router sorunu
sanırım servissağlayıcı turksat ta n ip alamıyorsun, orda ipnew e tıkladığında otomatik ip vermiyormu?
aynısı bi arkdaşa daha olmuştu sorunu çözemedik sonra uyduneti aradık ordan da aynı şeyi söylediler ip alamamışız ordan bişeyler yaptılar sonra sorundüzeldi.
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
bilgilendirmen için teşekkürler. ıprenew yeni ıp atamıyor,çünkü ıp zaten görünmüyor diye hata veriyor. O zaman uydunet le bir göreşeyim, sorun halolursa yazarım zaten.Ben de router u servise verecektim, ondan önce bunu da deneriz.
Son Düzenleme: yusufatr65 ~ 03 Kasım 2009 12:09
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj
Aynı sorundan dolayı bende oldu.Ne uydunet nede linksys sorunu çözdüler. Şimdi servise verdim bakalım ne olacak