arkadaşlar bugün windows 7 home premium 64 bit sürümünü aldım.ama ne yaptıysam bi türlü nete bağlanamadım wireless kartın cd sinden vista sp1 uyumlu yükleme yaptım olmadı.sonra netten linksys wmp110 modelinin son sürümünü yükledim yine bağlanamadım.acaba bu wireless kartın windows 7 için 64 bit driverını nasıl bulabilirim.anakart yüklemesini de kendi cdsinden yaptım.daha önceden böyle bir konu açıldıysada özür dilerim,şimdiden teşekkürler.
linksys wmp110 windows 7 sürücü wireless sorunu
- 1
- 2
Eski aliskanliklar bir türlü bitmiyor diyorsun .... :)İnan Windows 7 kurupta o kadar çok yanlış işlem yapan var ki, bütün bunları pinlesem, soru sormak için insanlar ikinci sayfaya geçecekler.
Windows 7 bölümüne bu konu ile ilgili bir "uyari" pin'lesen?Şöyle de bir gerçek var, yazıları kurmadan önce sorasalar bu sorunlar olmaycak. Yani ikinci sayfaya gerek kalmayacak.
anakarın windows 7 64 bit drivernı yükledim ama linksys wmp110'un bi türlü windows 7 64 bit driverını bulamadım.kendi cdsinden yüklüyünce bağlanmıyor.ve bağlanmaya çalışırsam da bilgisiyar donuyor reset atmak zorunda kalıyorum,ne yapmalıyım?
malesef verdiğin linkteki driveri yükledim yine olmadı,çektim kabloyu öğle bağlanıyom mecburen anakart ta sorun yok ,bilgisiyardaki donma olayı da wireless kartın eski sürümünün yüklenmesinden dolayı olduğu kesinleşti gibi.galiba bu kartın windows 7 desteği yok.yine de çok sağol yardımın için baya fayadası oldu.
PCI\VEN_168C&DEV_0023&SUBSYS_00721737&REV_01
PCI\VEN_168C&DEV_0023&SUBSYS_00721737
PCI\VEN_168C&DEV_0023&CC_028000
PCI\VEN_168C&DEV_0023&CC_0280
ayrıca aygıt yöneticisinden wireless kartın güncellenmiş sürümünü bul diyince bulamadı ve aygıt yöneticisinde soru işareti var ağ bağlantısında,kartın tam oturmamasından şüphelensemde daha önce xp de çalışıyodu.windows uptade yaptım
dediğini aynen yaptım klasörü seçtim son indirdğin aygıt yöneticisinde soru işareti kalktı ama malesef yine bağlanamadım.çok uğraştın sende kusura bakma 3 tane donanımı yükleyemedim wireless vard webcam yazıcı,başım ağırdı uğraşmaktan
dediğini aynen yaptım klasörü seçtim son indirdğin aygıt yöneticisinde soru işareti kalktı ama malesef yine bağlanamadım.çok uğraştın sende kusura bakma 3 tane donanımı yükleyemedim wireless vard webcam yazıcı,başım ağırdı uğraşSOn verdiğim sürücüyü kullandınız dimi? Sorun kalktıktan sonra nasıl bağlanamadınız? SOrun ne oldu bu defa?
son verdiğiniz klasörü yükledim sonra aygıt yöneticisnde soru işareti kalktı,yerel ağ kablosunu çıkarttım ağa bağlan diyorum ağ bağlantısını görüyo airties diye yani benim bağlantıyı şifreyi yazıp giriyorum bağllanmıyor.çok garip bi şey ben anlayamadım bu işi,bu arada webcam ve yazıcının son sürümü güncellenmiş diye yazıyo pc de onlar oldu herhalde diye düşünüyorum ama onların programı yok masaüstünde.
Bunları yaptıysan sorun devam ediyorsa ses kartının kendi orjinal sürücüsünü windows 7 tanıtmalısın.
- 1
- 2