Linksys wrt54g kurulum sorunu..

kalidor
27-09-2008, 22:25   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj

arkadaşlar...

ikinci el linksys wrt54g modem aldım, görünürde modemde bir sorun yok yalnız bir türlü internete bağlanamıyorum. Modemin altında version 6 yazıyor, sitesine giriyorum version 6 ile ilgili herhangi bir driver yok. Bende cd'si ve kullanım kılavuzuda olmadığı için işin içinden çıkamadım. 192.168.1.1 no'lu ip adresine giriyorum (linkys'e ait) kullanıcı adı ve parola soruyor buralara ne yazacam bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim.

82akreps
25-09-2010, 21:12   |  #2  
Taze Üye
7 mesaj

Arkadaşlar merhaba,

linksys cisco wrt54gh

Yukardaki cihazı yeni yenialdım.herşeyi kurdum.Bir tek bir sorunu anlamadım.laptoptan kablosuzbağlanınca bazı sayfalara erieşmiyorum ( örnek : facebook,mynet,bazıgazete sayfalarına) yani java ve active li sayfaları açmıyor.acabacihazın içinden bir ayar yapmam mı lazım.bilgisi olan arkadaş varsabilgilerini bekliyorum.

tşk

Erhan ÇOLAK

maviruya27
21-12-2010, 12:57   |  #3  
Taze Üye
3 mesaj
Alıntı: kalidor  

arkadaşlar... 

ikinci el linksys wrt54g modem aldım, görünürde modemde bir sorun yok yalnız bir türlü internete bağlanamıyorum. Modemin altında version 6 yazıyor, sitesine giriyorum version 6 ile ilgili herhangi bir driver yok. Bende cd'si ve kullanım kılavuzuda olmadığı için işin içinden çıkamadım. 192.168.1.1 no'lu ip adresine giriyorum (linkys'e ait) kullanıcı adı ve parola soruyor buralara ne yazacam bulamadım. Yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden çok teşekkür ederim. 

kullanıcı adı ve parola admin olarak gir kardeşim zaten modemin altında yazar... kullanıcı adı ve parolası bende link sys kullanıyorum.. 
ama sağolsun bizim hoca kullanıcı adını ve parolayıda değiştirmiş :))) benim işim senden zor