ubuntu studio sürümünü kurmak için ugraşıyordum win7 den lınux kurmak için bilgisayarım sağ tık yönet disc yönetiminden 10 gb lık bi bölüm ayırdım sonra ubuntu studio cd sinin taktım ve işlemlere başladım bu 10 gb görmüyordu win7 yi kurarken ayırdıgım 2 hdd görünüyordu c-48 gb d-271 gb bu şekilde olunca bu 271 gb hdd den 10 gb ayırayım diye düşündüm ve ayırdım 260gb oldu ve ayrılan 10 gb da kullanılamaz bölüm olarak gözükmeye başladı orayada kuramadım neyse böyle olunca ubuntu studio cd sini çıkarttım win7 yi açmak istedim başlangıçta windows logosu oluşurken bi anda mavi ekran çıkıp pc kendine rest atmaya başladı ve bunu sürekli yapıyor windows da açılmıyor linuxu da yukleyemiyorum
sonra windowssu tekrardan yüklemek istedim ama win hangi disce kurulacagını seçtigimiz yerde hiç bir hdd gözükmüyor sanki pc de hiç hdd yok muş gibi ama sürücü yükleye bastıgımda 'D' gözüküyor içindekilerde gözüküyor ama windowsu yukleyecek bir hdd seçemiyorum ne yapmam lazım bu nasıl düzelir
not: pardus live cd ile pcyı açtıgımda hddler gözüküyor ama içindekilere erişilmiyor.
Linux da Windows Yüklenmiyor-Hdd kayboldu
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj