arkadaslar ben bugunlerde internette bir alısveris sitesinde notebook gordum.fiyatı uygun ozellikleride işimi gorur sekılde fakat işletim sistemi linux ben hiç linux kullanmadım kullanmakta istemıyorum.bu sebeble windows kurmak istiyorum acaba ben aldığım notebook a linux kurmayıp windows kurabilirmiyim lütfen yardım...
Linux İşletim Sisteminden Windowsa Geçiş?
Bilgisayarın özellikleri neler? Yeni bir makine olduğuna göre büyük ihtimal XP ile uyum sorunları olacaktır. Ama Vista düşünmek için de performans durumuna bakmak lazım.
Chip Seti Intel GM45 Chipset
İşlemci Tipi Intel Core Duo
İşlemci T4200
İşlemci Cache 1 MB L2 cache
İşlemci FSB 667 Mhz
İşlemci Hızı 2 Ghz
Ekran Özelliği 15.4" / 1280 x 800 / WXGA
Ekran Kartı Paylaşımlı
Ekran Tipi WXGA Parlak Ekran
Max Ekran Çözünürlüğü 1280 x 800
Ram Tipi DDR2
Sistem Belleği 2048MB 667MHz
Sabit Disk Kapasitesi 160GB 5400RPM 8MB
HDD Hızı 5400 RPM
Kablosuz İletişim Wireless 802.11b/g/n
Bluetooth Özelliği Yok
FireWire Yok
10/100 Ethernet Var
İşletim Sistemi Linux
Vista Home Basic kurulabilir bu bilgisayara. İşlemci biraz zayıfmış. Ekran kartı da zayıftır. Marka ve modeline göre üretici web sitesine bakın. Eğer XP sürücüleri varsa XP de yükleyebilirsiniz.
eltahirVista Home Basic kurulabilir bu bilgisayara. İşlemci biraz zayıfmış. Ekran kartı da zayıftır. Marka ve modeline göre üretici web sitesine bakın. Eğer XP sürücüleri varsa XP de yükleyebilirsiniz.nie home basic ki ultimete kursun bence bende pentium 4 3.06 ghz + ekran kartı bozuldu onboard 64mb ram ultimate çalışıyor bitek ekran kartı bozuk olduğu için areo çalışmıyor
Mustafa CanEspri de orada zaten; aeroyu kaldıracak bir sistem ve kaldırmayacak bir sistem. Şöyle diyelim: Olmak ya da olmamak, işte bütün mesele.nie home basic ki ultimete kursun bence bende pentium 4 3.06 ghz + ekran kartı bozuldu onboard 64mb ram ultimate çalışıyor bitek ekran kartı bozuk olduğu için areo çalışmı