mrb arkadaşlar partition magic programı ile harddiskimi bölüp bi kısmına linux mint yüklemeyi düşünüyorum bu konu hakkında karşılaşacağım sorunlar ve ipuçları hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Linux ve partition magic
ben sana daha iyi bi ip ucu vereyim arkadaşım. ubuntu cd sinin içindeki wubi yazılımıyla hard disc i bölümlemeden ayıracağın belirli bi miktara ubuntu yükleyebilirsin. açılış ekranında otomatik olarak görünecektir. ve normal kurulumdan hiç bi farkı yok üstelik windows ortamında denetim masasından kolaylıkla kaldırabilirsin.
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
179 mesaj
ben sana daha iyi bi ip ucu vereyim arkadaşım. ubuntu cd sinin içindeki wubi yazılımıyla hard disc i bölümlemeden ayıracağın belirli bi miktara ubuntu yükleyebilirsin. açılış ekranında otomatik olarak görünecektir. ve normal kurulumdan hiç bi farkı yok üstelik windows ortamında denetim masasından kolaylıkla kaldırabilirsin.çok teşekkürler ...
http://www.bidunyabilgi.com/wubi-ile-windowsta-ubuntu-kurulumu/bide bu linux u ubuntuyla kurunca harddiskten mesela benim d'den 8 gb lık alan seçtim kuruluma basınca d'yi biçimlendiriyomu,bilgilerim kayboluyomu d'den acaba ?