Internet cafede kullanmak icin lisans gerektirmeyen tam surum olarak kullanilabilen antivirus programina ihtiyacim var. Malum internet cafeler bu aralar cok titiz bir denetleme surecine girdi surekli lisans isteniyor. Bu konuda yardimci olabilecek arkadas yada arkadaslara simdiden tesekkur ediyorum.!
Not: Onereceginiz yada link vereceginiz urun kesinlikle cracklenmis yada biryerlerden seriall key elde edilerek verilmemelidir.
Lisans Gerektirmeyen Tam Surum Antivirus Gerekli
ben de avira antivir kullaniyorum ve ince ayarlamalar yapinca gercekten kisisel kullanicilar icin guvenlik saglamaya yetiyor. yaninda ucretsiz spybot ve benzeri programlari da kullanirsan daha guvenli hale gelir. ancak internet cafelerde deep freez kullanildigi icin virus tarayicilari kendini guncel tutamiyor. her aksam deep freez i kapatip guncelleme yapmazsan bir anlami kalmaz virus tarayicisinin...
Ilginiz ve alakaniz icin sagolun aksi bir durum yada cozemedigim bir sorun olursa tekrar yardimlariza basvurabilirim..
ücretsiz sürüm antivirüs programlarını www.tamindir.com ve www.inndir.com setisenden de bulabilirsin.
Avast home edition.Tavsiye ederim.Türkce desteği mevcut.Ayrıca script blocker özelligi de var.
avast
aol active virus shield
avg anti-virus
avira antivir persoanl edition
bitdefender free edition
bu antivirüs programlarını deneyebilirsiniz.
bende avira kullaniyorum yanina zone alarm firewall ve adware personel
ama artidan bide a-squared var antivirus cok iyi acayip virus taniyo dialer worm trojan cookie adware ve alinden hicbisey kacmiyo arka plandada calismiyo ama avira calisinca o yeter
ya bu avirayı bikere yüklemiştim update etmiyodu sonra düzeldi mi ?
Avg'yi denedim bir süre. Sonra kendi yazdığım kodlarla test ettim ve başarısız oldu. Avira daha başarılı gibi geldi bana. Ama update sorunu günün belli saatlerinde sıklaşıyor.
en iyisi kaspersky bi şekilde tam sürümü alın yada underground sitelerden ele geçirin çünkü gerisi hikaye diğer antivirüslerin hepsi maalesef lite programlar virüs tanımada yetersizler.bulma ve silmede en iyisi kaspersky...