17 adet xp professional kullanan bir firmayız. bu aralar microsoft sürekli mail atarak xp kullanıcı sayısını lisanların nerden alındıgımı satın alma kanıtlarımı ve ürün anahtarlarını istiyor.xp yerine kullanabileceğimiz ve üzerinde ofis programları ve çizim programları çalışabilen işetim sistemi var mı acaba?
lisans istemeyen işletim sistemi var mı?
1997 de lisans kiralamışız.adamlar envanter hazırlıyorlarmış.kayıtlarımız oldugu içinde bunu bizden istiyorlar.
yok. zaten o zamanlar win98 ve win200 kullanılıyormuş birde office 97. şimdi lisans xp pro ve office 2007 crackli
pcmaker pordus 2008 kurunca office yazılımları ve autocad kullanabilecekmiyiz
PcMaKeRLinux un Enterprise Sürümleri ve Özel sürümler haricinde para isteyen sürümü yok.Bunu öğrendiğim iyi oldu, belki Ubuntu'ya geçerim...
GNU Lisanslamada Para istenilmez.Kurun Ubuntuyu yada Pardus 2008 i rahatınıza bakın.
hakangpcmaker pordus 2008 kurunca office yazılımları ve autocadautocad i kullanamazsın ama office yazılımlarını çok rahat çözecek bir alternatifin var: openoffice. Microsoft ofisin bütün dökümanlarını açıyor. office gibi rahatlıkla kullanılıyor.
burda autocad nasıl linuxta çalışır anlatmış.Sadece autocad e lisans verirsiniz olur biter.
Linuxta hazır kurulu gelen openoffice yazılımının mic. office ten aşağı kalır yönü yok, isterseniz windows için olan sürümünü indirip windowstada kullanabilirsiniz. Sanırım xp pro ve/veya office lisanlarınız yok. Eğer yoksa bir an önce çaresine bakın. Microsoft heran sizi ziyaret edebilir ki buda iyiye alamet olmaz.
microsofta mail attım open lisans fiyatı versinler bakalım.itiraf ettim lisansız oldugunu sonuçta satış yapacakları için sorun çıkaracaklarını sanmıyorum