Arkadaşlar resimdede görüldüğü gibi tik yok ne yapmam lazım.
Lisans Sözleşmesini Kabul Et Tiki Yok.
Önce metini okuman lazım.
Yukardaki metini okuyormuş gibi aşağı yukarı oynat çıkar. ))))
Ya onu aşşağı cekmeden cıksa olmuyo kimse okumuyo zaten ne gerek varsa ne koyuyonuz dimi şimi elini mauseye götür assagı yukarı oynat ööööfff cok zahmetli şey basıp gecelim işte :D
Aslında sadece oku aşağıya çeksek bile bilgisayar okumadığımızı anlayacakmış.. Bir uyarı çıkacak karşımıza.."Baştan oku bakayım bu kadar hızlı okunmaz"
Adam kingBenim aklıma gelen, kullanıcı arkadaşın acaba hangi tuşa basmalıyım şeklinde kafası karışmış hali oldu.
Biliyor işi aşağı çek onayla devam :
Burada eski bir espri olan ANY tuşu nerede esprisi aklıma gelmişti.
ANY TUŞU ESPRİSİ.
Kullanıcılardan gelen yoğun sorular doğrultusunda APPLE firması klavye üzerine bir tuş ilave etmeye karar verdiler. Sebebi ise o yıllarda bir program yüklenmesi ya da çalıştırılması esnasında sıkça karşılaşılan
PRESS ANY KEY iberesidir.
Kullanıcıların, ANY tuşu nerde sorularıyla başedemeyen yetkililer böyle bir karar almışlardı..
Bu arada swat 4 süper oyun türkce yaması da var nette arat bulursun dostum durr poliss silahını at cart curt :D
hee yamyam abi senin bir pc olduğunu düşünmeye başladım valla bilmediğin bişey yok maşallah abi :D
Yine de bilmemek ayıp değil sormamak ayıptır demişler.
Arkadaşımız bilmediği bir konuyu sormuş ve öğrenmiştir.
Unutmayalım bundan 30 sene önce bizler de bilmezdik.
Konuya salça olacam hazır yamyam abiyi yakalamısken abi hdd testi yapıyom her testte farklı sonuc cıkıyo dolu ve bosken denedim cok dengesiz bide cok ses yapıyo benim hdd 7200 rpm su teste baksana yaff cok dengesiz ne diyin bu işe abüü :D cok elektir gidiyo benim burda bide yaff oda etki ediyor heralde 2 gün öncede bi virüscük bulastı pc full kullanıma geldi ram felan ekran gitti millet aynı hdd ile test yapıyo mavi cizgi düsmüyo bende niye böle bu amca ?? :D format sonrası test bazen cok iyi cıkıyor kopyalama hızı 50 mb tan pek düşmüyo bazen 20 oluyo ama neder cok uzun sordum cevaplarsan sevinirim.
fel
Konuya salça olacam hazır yamyam abiyi yakalamısken abi hdd testi yapıyom her testte farklı sonuc cıkıyo dolu ve bosken denedim cok dengesiz bide cok ses yapıyo benim hdd 7200 rpm su teste baksana yaff cok dengesiz ne diyin bu işe abüü :D cok elektir gidiyo benim burda bide yaff oda etki ediyor heralde 2 gün öncede bi virüscük bulastı pc full kullanıma geldi ram felan ekran gitti millet aynı hdd ile test yapıyo mavi cizgi düsmüyo bende niye böle bu amca ?? :D format sonrası test bazen cok iyi cıkıyor kopyalama hızı 50 mb tan pek düşmüyo bazen 20 oluyo ama neder cok uzun sordum cevaplarsan sevinirim.Adamım hemen konu ile ilgili bi sayfa aç ben de resimlerime bakayım Eğer resimlerim duruyorsa bilgilerimizi paylaşalım.
Şu an laptopumla giriyorum. Malum yeni taşındım hertaraf uzay çöplüğü gibi odamda.
https://www.chip.com.tr/forum/hdd-test_t235121.html Genel oyunlara actım bitane ne benzer şeyleri yazıp adminde yok zati en cok oyun bölümüne bakiyiler tasınmazz yağdır buraya bilgileri abi :D
Yatıncaya kadar bakarız. Diğer arkadaşların da yorumları olursa birlikte bakarız.
Bu arada saat ikiyüz e geliyo ben her an yatabilirim haa