Lise Anıları

RQ7
28-09-2010, 19:47   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
3 mesaj

Arkadaşlar konu daha önce açıldıysa özür dilerim...Herkes başından geçen bir olayı anlatsın
ilk ben anlatıyım lise 1de haydarpaşadaym sınıflar c100 101 102 şeklinde bütün sınıf 108de bekliyoruz ama sınıf defterinde 105 yazıyor kimse gitmiyor dersler boş geçiyor herşey sonradan anlaşıldı biz orda beklerken hocalarda 205 yazıyormuşAğzı kulaklarına varıyor2.olay tenefüste oldu sınıfa bi adam geldi kısa boylu şişman bu sınıf 9c mi diye sordu evet beyamca gel dedik içeriye girmedi gitti 5dk sonra elinde çantayla geldi bizim beyamca almanca hocası çıktı hoca bizle alaylı şekilde bakmaya başlamıştıMasumsizler neler yaşadınız?

Atilla Sarıtaş
28-09-2010, 19:52   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
5,871 mesaj

Benimki lise değilde ilkokul son sınıftı sanırım ;
Arkadaş okula biber gazı getirmiş kimseyede vermiyor hocalar felan görür diye bi arkadaş geldi ısrarla aldı elinden baktı üstünü okudu felan böylemi çalışıyor dedi 2 sn. boyunca basılı tuttu çocuğun göze geliyordu son anda kurtuldu ama sınıfı görsen girilmiyor girdiğin anda 1. dk'de gözlerin yaşarıyor. Nöbetçi öğretmen geldi biz kapıda duruyoruz 20-25 kişi dedi "niye girmiyosunuz oğlum" dedik giremeyiz hocam neden dedi girinde siz görün felan dedik bi girdi kapıyı kapattı 30 sn. sonra hoca knock out çıktığında anlattık bizde böyle böyle diye sonra gitti öğretmen tabi bizim 2 ders sınıf iptal Kahkaha

Onuralp Yılmaz
28-09-2010, 20:00   |  #3  
Yıllanmış Üye
922 mesaj

Benimki ilkokul 5 te.

Bir arkadaş 1 Nisan da okula ossuruk bombası getirmiş Ağzı kulaklarına varıyor (Üstüne ağırlık binince şişip patlayan türden). Neyse öğretmen derse girdi(bizde oğretmen sandalyesinin üzerine koymuştuk ossuruk bombasını.) Öğretmen  sandalyeye oturunca herkez gülme krizine girdi. 5-6 saniye sonra BOOOM! Kahkaha öğretmen arkasına bi baktı ıpıslak ve ossuruk kokuyor.Herkez gülüyor da gülüyor.En sonunda bütün sınıf disipline gitti.Kahkaha

Son Düzenleme: Onuralp Yılmaz ~ 28 Eylül 2010 20:03
MertBJK1903
28-09-2010, 20:31   |  #4  
MertBJK1903 avatarı
Yıllanmış Üye
1,020 mesaj

Bizim lisenin yakınında da bim var biz her gün çıkışı bime gideriz birşey almadan çıkarız:DAmaç serinlemek klima var insan rahatlıyo,biz bime girdik sonra çıktık sonra bizim sınıftan bir çocuk hemen gireyim diye çıkıştan girmeye çalıştı tabi kapıda otomatik kapı bu salağın çanta kapıya sıkıştı ama nasıl bağırıyor tüm mahalle ayağa kalktı biz yerlerdeyiz çocuk hala gitmeye çalışıyor bimdekiler artık krize girdi burda anlatılmaz çocuğun tipide komik ama ne kadar güldük yine aklıma geldi:D

umut101010
28-09-2010, 20:32   |  #5  
umut101010 avatarı
Yıllanmış Üye
1,672 mesaj

anlat anlat bitmez be kardelim nu sene mezun oldum bitti en güzel olaylardan birni anlatayım 11.sınıf 2.dönem izmirmithatpaşa lisesi bizim okul sahille karşılıklıydı neyse öğle tatili çıktı sahile oturduk kola cips falan ilerden bir travesti peşinde 3-4 amele laf atıyolar tro ya tro bir çıldırdı bıçak çıkardı(sustalı)ameleler kaçtı tro bize geldi ne gülüyosunuz lan bo.. mu var hayvanlar çevreme baktım hereks uzağımda tro bana bişey yaparsa onalrda gircek bana dödü dediki sana sordum hayvan adam ne gülüyon namusumuzla çalışıp
para kazanıyoruz o an korkudan yk abi gülmüyoru mdedim bana dediki hoşşşşt hayvan ben aimiyim ayı dedi dedi dilim sürştü hanımefendi kusura bakamyın sonra döndü paran varmı dedi dedim yok olsun bendensdin dedi yok sağolun dedim tam o sırada yunus ekipelri geldi yanımıza  kurtardılar o gün korkmuştum baya ama şimdi aklıma gelince gülme krizine giriyorum  hala :)))))

RQ7
29-09-2010, 14:15   |  #6  
OP Taze Üye
3 mesaj

Ağzı kulaklarına varıyor Ağzı kulaklarına varıyor
hmm güzelmiş hepsi özellikle UMUT101010 seninkine çok güldüm bi tane daha vardı şimdi hatırladım
lise 1 ilk haftalar coğrafya hocası geldi biraz muhabbet filan ettik kitabı eline aldı budan ne öğreniceksiniz yarısından çoğu boş ve saçma dedi sonra futbol muhabbetine girdi sevmediğini filan anlattı durdu durdu ya bu muhabbet her yerde okulda öğrenciler bil kafamı s.k.yorlar dedi.biz yerlerde hoca devam ediyo k.bakmayın ağzım biraz p.rnografiktir dedi arkadaki enese bağırdı p.rnocu ne gülüyosun yarın arşivini getir bende boş cd var yarın getir atalım biz dumur vaziyette hoca durdurak bilmiyo bi adaya düşsen ne isterdi aşk mı para mı yine (enese) para dedi hoca kızdı ne yapcan g.tünü mü silcen o parayla

Son Düzenleme: RQ7 ~ 29 Eylül 2010 14:18
Kapalı Hesap (158417)
29-09-2010, 14:41   |  #7  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 8
1,060 mesaj

Benimde lise 3 te Tokat kız meslek lisesi yani geçen sene başımdan geçti; web tasarım dersinde olay meydana gelmişti o gün tam 3 sınav vardı 3 ü de proglama ile ilgiliydi. Sınavda kod yacacaktık web tasarım dersine pek iyi çalışamamıştım kodları paylaşıma atmıştım. Ben sınıfın haberi vardır sanıyodum ancak 3-4 kişi yüksek aldı ;)

Son Düzenleme: Kapalı Hesap (193513) ~ 29 Eylül 2010 14:45
Kapalı Hesap (158417)
29-09-2010, 14:44   |  #8  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 8
1,060 mesaj
Alıntı: MertBJK1903  
Bizim lisenin yakınında da bim var biz her gün çıkışı bime gideriz birşey almadan çıkarız:DAmaç serinlemek klima var insan rahatlıyo,biz bime girdik sonra çıktık sonra bizim sınıftan bir çocuk hemen gireyim diye çıkıştan girmeye çalıştı tabi kapıda otomatik kapı bu salağın çanta kapıya sıkıştı ama nasıl bağırıyor tüm mahalle ayağa kalktı biz yerlerdeyiz çocuk hala gitmeye çalışıyor bimdekiler artık krize girdi burda anlatılmaz çocuğun tipide komik ama ne kadar güldük yine aklıma geldi:

Ayy çok güldüm ya komikmiş :))))))))) Kahkaha

Kapalı Hesap (183961)
29-09-2010, 14:55   |  #9  
Kapalı Hesap
10 mesaj
Alıntı: No CoMmEnT  
Benimde lise 3 te Tokat kız meslek lisesi yani geçen sene başımdan geçti; web tasarım dersinde olay meydana gelmişti o gün tam 3 sınav vardı 3 ü de proglama ile ilgiliydi. Sınavda kod yacacaktık web tasarım dersine pek iyi çalışamamıştım kodları paylaşıma atmıştım. Ben sınıfın haberi vardır sanıyodum ancak 3-4 kişi yüksek aldı ;)

seni kopyacıı ama insan bakar değil mi güzelmiş buda tşk :)