slm kardeşim, lisenin duruma göre sponsor olayı değişir. başarılı ve kalabalık bir okulsa ya da özel okulsa şansınız daha fazla. Kim lise öğrencilerine markasını göstermek ister, bunu düşün, öyle firmalara git.
mesela ülker, cafe crown vs., redbull vs..
sana uzman bir tavsiye, bu işle uğraşan şirketler var, onlar reklamcıyı da tanıyor, seni de beğenirse size sponsorluk ayarlarlar. şunlara ulaş: youtholding, youth republic.. bikaç tane daha var ama aklıma gelmiyor, gençlik ajansı diye aratabilirsin.
etkinlikler güzel. biz lisedeyken ben organizatörlerden bir tanesiydim. sisitem nasıl bilmiyorum ama her şeyi ben yapacağım diye uğraşma. mesela izin alırsan insanlara satış yaptırma iznini al okuldan, herkes stand açsın, çeşit artsın. okul müsaitse bizim zamanımızda gokart, paintball yapmıştık. tabi bunları üstlenen de öğrenci, para kazandılar. bunun dışında spor yarışmaları, basket vs turnuvalarının finalleri, şarkı - yetenek yarışmaları olayı renklendiriyor. üniversite şarkıcı gurubundan bir şarkıcı, olursa bir komedyen de iyi gider.. tabi hepsi bütçeyle alakalı ama sponsorlar + eğer stand açma izni alırsan standları kiralıyorsun ve sana bütçe de çıkıyor..
iyi bir iş almışsın, tebrikler.