Lise Bahar Şenliği İçin Önerileriniz

Andaç Işık
12-01-2011, 19:56   |  #1  
Andaç Işık avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,402 mesaj

Arkadaşlar okulumuzda bir bahar şenliği planlıyoruz. Eğlendirici aktivite önerilerinizi bekliyorum. Ve sponsor konusunda yardım bekliyorum. Yani nasıl buluruz,kimler ilgilenir vs. 

Özellikle nasıl sponsor buluruz? Kimler ilgilenirler?
Şimdiden teşekkürler : )

Yapılacaklar:
Konser
DJ Performansları
Guitar Hero Standı
Yemek Standları
Dersane standları
Rodeo,Sumo gibi aktiviteler

Aklımızdakiler:
PS3 Standı 

Son Düzenleme: Andaç Işık ~ 12 Ocak 2011 20:35
layra41
12-01-2011, 20:03   |  #2  
Yıllanmış Üye
725 mesaj

lisenin en iyi motorunu seçme yarışması yapın ismide şöyle olsun çağdaş motor eğtimi temel olan ilk eğtimin başladığı yer ve zaman tüneli.

Andaç Işık
12-01-2011, 20:07   |  #3  
Andaç Işık avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,402 mesaj
Alıntı: yolcu365  
lisenin en iyi motorunu seçme yarışması yapın ismide şöyle olsun çağdaş motor eğtimi temel olan ilk eğtimin başladığı yer ve zaman tüneli.
Komik ama gereksiz. Teşekkürler.

Fraggenstein
12-01-2011, 20:12   |  #4  
Yıllanmış Üye
104 mesaj

Multiplayer oyun Turnuvası yapın :)

Kapalı Hesap (153535)
12-01-2011, 20:16   |  #5  
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 27
2,297 mesaj

Konser düzenleyin.

Andaç Işık
12-01-2011, 20:30   |  #6  
Andaç Işık avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,402 mesaj

Konser zaten olacak.Onun dışında,ilginç aktiviteler.  Guitar Hero standı olacak. Onun yanında bir de PS3 standı düşünüyoruz.

umutcant
12-01-2011, 21:15   |  #7  
Yıllanmış Üye
690 mesaj

sponsorlar tabiki dersaneler :) stand açan dersanelerden sponsor olmalarını isteyin.

Nicoll
12-01-2011, 21:20   |  #8  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 3
1,352 mesaj
Beğendim

Biz de jüri üyesi olur motorlara not veririz :)

layra41
13-01-2011, 01:12   |  #9  
Yıllanmış Üye
725 mesaj

üniversite olsaydı eğer turbo motor seçme yarışması yapardınız çünkü üniversteye kız giren dul çıkıyo lisede arkadan başlıyo motor eğitimi üniverstede önden çıkıyo sonrası ofis o en kötüsü ordada hol hoşaf eğitimi var üzgünüm leyla ama ülkem okular alınmasın ama şimdiki zamanın koşulları böyle

Nicoll
13-01-2011, 14:24   |  #10  
Nicoll avatarı
Yıllanmış Üye
1,352 mesaj
üniversite olsaydı eğer turbo motor seçme yarışması yapardınız çünkü üniversteye kız giren dul çıkıyo lisede arkadan başlıyo motor eğitimi üniverstede önden çıkıyo sonrası ofis o en kötüsü ordada hol hoşaf eğitimi var üzgünüm leyla ama ülkem okular alınmasın ama şimdiki zamanın koşulları bö
AnDi arkadaşımızın açtığı konunun suyunu çıkardık ama önemli bir konuya geldik...

Evet yolcu365, dediğiniz maalesef doğru. Günümüzde üniversitelerde türban tartışması yapılıyor... İnsanlar tabii ki dini gereklilikleri ne ise yerine getirmeli ve örtünmeli. Ancak kafaların dışından önce içine önem verilmeli.

Resmi nikahı olmayan kişilerin birlikte gezmesi, ilişkiye girmesi olağan ve sıradan görülüyor (bence değil) hatta sevgilisinin olmaması anormal karşılanarak dalga geçiliyor...

Ülkemizdeki yasalar yok, yeterli değil veya uygulanmıyor. Bu konuda acilen önlem alınmalı ve sert yaptırımlar uygulanmalı. Madem Allah'tan korkmuyorsun kanunlardan korkacaksın...

Özellikle kızlar hem giyim hem de davranış açısından kendilerine çok dikkat etmeliler. Bir ülkeyi batırmak için mutlaka savaş açmak gerekmiyor zira; bir ülkenin önce havası, suyu sonrada kadınları bozulur...

Andaç Işık
13-01-2011, 17:47   |  #11  
Andaç Işık avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,402 mesaj

Arkadaşlar kusura bakmayın da. Yobaz mısınız? Benim sorduğum soruya "adam gibi" cevap vermeyecekseniz susun mümkünse.

Andaç Işık
13-01-2011, 17:50   |  #12  
Andaç Işık avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,402 mesaj
Alıntı: umutcant  
sponsorlar tabiki dersaneler :) stand açan dersanelerden sponsor olmalarını isteyin.
Dersaneler maximum 500 TL veriyorlar. Biz 1000-2000-5000 TL'den bahsediyoruz.

TuncaBozkurt
14-01-2011, 16:42   |  #13  
Yıllanmış Üye
4,805 mesaj

Eğer adı duyulmuş bir okulsanız, vakıf üniversiteleriyle iletişime geçin. Okulunuzu, organizasyonu, beklentilerinizi ve teklifinizi içeren bir sponsorluk metni hazırlayın ve vakıf üniversiteleriyle iletişime geçin.

Andaç Işık
15-01-2011, 15:13   |  #14  
Andaç Işık avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,402 mesaj
Alıntı: TuncaBozkurt  
Eğer adı duyulmuş bir okulsanız, vakıf üniversiteleriyle iletişime geçin. Okulunuzu, organizasyonu, beklentilerinizi ve teklifinizi içeren bir sponsorluk metni hazırlayın ve vakıf üniversiteleriyle iletişime geçin.
Daha 5 yıllık bir Anadolu Lisesi'yiz. Ama ÖSS başarımız iyi. Ankara'da puan olarak ilk 15'teyiz.
Ne kadar para verirler ki.

Banned
15-01-2011, 16:04   |  #15  
Banlandı
556 mesaj

amatör rapciler vardır yaşadığın şehirde arada onlarıda çıkarırsınız yeşillik olur ama kavgada çıklabilir.

Andaç Işık
16-01-2011, 11:03   |  #16  
Andaç Işık avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,402 mesaj
Alıntı: 36 boys  
amatör rapciler vardır yaşadığın şehirde arada onlarıda çıkarırsınız yeşillik olur ama kavgada çıklabilir.
rapçiye gerek yok. sağolun.

setra92
19-01-2011, 23:37   |  #17  
setra92 avatarı
Yıllanmış Üye
351 mesaj

abi konu ne kadar cıvımış,neyse benim tavsiyem yine dersaneler olcak ve biraz da arkadaşların kesenin ağzını açacaklar.ayrıca bu hangi lise?benimde anadolu lisesiydi ama bu tür olaylara girilmek bir yana düşünülmedi bile.daha çok arka bahçede odun yakar üstünden atlar bir süre sonra serseriler okulu basar kavga çıkarır,bizde ateşli odunlar ile kavgaya girişdik :(.ama böyle güzel aktivitelerin olduğu okulları bilmek güzel...

Phoenix_
21-01-2011, 19:37   |  #18  
Yıllanmış Üye
895 mesaj

sponsor: üniversiteler,dershaneler,arkadaşlarınınızn fabrikatör/kodaman babaları.

konser:adam gibi bir şey yapın.rock olsun.jastin bibeer falan çıkarmayın.

ekstra etkinlik: CoD/CS turnuvaları.
                     Güzellik yarışması.
                     Bir filmde görmüştüm.Öpüşme çadırı vardı.Kurabilirseniz şık olur.
                     Sandalye Kapma falan gibi saçma şeyler de koyun.
                     Dart falan olabilir,msa tenisi,bilardo falan.

En sonunda hepiniz su savaşı yapın.Kızları da uyarın önceden beyaz/açık pembe giysinler.daha iyi seviş öhm pardon savaş yaparsınız.

1_kenan
23-01-2011, 17:19   |  #19  
Taze Üye
7 mesaj

slm kardeşim, lisenin duruma göre sponsor olayı değişir. başarılı ve kalabalık bir okulsa ya da özel okulsa şansınız daha fazla. Kim lise öğrencilerine markasını göstermek ister, bunu düşün, öyle firmalara git.
mesela ülker, cafe crown vs., redbull vs..
sana uzman bir tavsiye, bu işle uğraşan şirketler var, onlar reklamcıyı da tanıyor, seni de beğenirse size sponsorluk ayarlarlar. şunlara ulaş: youtholding, youth republic.. bikaç tane daha var ama aklıma gelmiyor, gençlik ajansı diye aratabilirsin.

etkinlikler güzel. biz lisedeyken ben organizatörlerden bir tanesiydim. sisitem nasıl bilmiyorum ama her şeyi ben yapacağım diye uğraşma. mesela izin alırsan insanlara satış yaptırma iznini al okuldan, herkes stand açsın, çeşit artsın. okul müsaitse bizim zamanımızda gokart, paintball yapmıştık. tabi bunları üstlenen de öğrenci, para kazandılar. bunun dışında spor yarışmaları, basket vs turnuvalarının finalleri, şarkı - yetenek yarışmaları olayı renklendiriyor. üniversite şarkıcı gurubundan bir şarkıcı, olursa bir komedyen de iyi gider.. tabi hepsi bütçeyle alakalı ama sponsorlar + eğer stand açma izni alırsan standları kiralıyorsun ve sana bütçe de çıkıyor..

iyi bir iş almışsın, tebrikler.

Andaç Işık
04-02-2011, 22:22   |  #20  
Andaç Işık avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,402 mesaj
Alıntı: 1_kenan  
slm kardeşim, lisenin duruma göre sponsor olayı değişir. başarılı ve kalabalık bir okulsa ya da özel okulsa şansınız daha fazla. Kim lise öğrencilerine markasını göstermek ister, bunu düşün, öyle firmalara git.
mesela ülker, cafe crown vs., redbull vs..
sana uzman bir tavsiye, bu işle uğraşan şirketler var, onlar reklamcıyı da tanıyor, seni de beğenirse size sponsorluk ayarlarlar. şunlara ulaş: youtholding, youth republic.. bikaç tane daha var ama aklıma gelmiyor, gençlik ajansı diye aratabilirsin.

etkinlikler güzel. biz lisedeyken ben organizatörlerden bir tanesiydim. sisitem nasıl bilmiyorum ama her şeyi ben yapacağım diye uğraşma. mesela izin alırsan insanlara satış yaptırma iznini al okuldan, herkes stand açsın, çeşit artsın. okul müsaitse bizim zamanımızda gokart, paintball yapmıştık. tabi bunları üstlenen de öğrenci, para kazandılar. bunun dışında spor yarışmaları, basket vs turnuvalarının finalleri, şarkı - yetenek yarışmaları olayı renklendiriyor. üniversite şarkıcı gurubundan bir şarkıcı, olursa bir komedyen de iyi gider.. tabi hepsi bütçeyle alakalı ama sponsorlar + eğer stand açma izni alırsan standları kiralıyorsun ve sana bütçe de çıkıyor..

iyi bir iş almışsın, tebrikler.

Teşekkürler. Go kart,paintball için pek uygun değil bahçe. Bu bahsettiğiniz gençlik ajansları ne kadar isterler ki?

Psychonaut968
06-02-2011, 00:50   |  #21  
Yıllanmış Üye
1,757 mesaj

Bir Wii standı turnuvalar açısından çok iyi olurdu.Wii'de eğlenceli ve kısa süren turnuvalar oluşturmak mümkün. Bunun dışında,ne bileyim çekiliş filan da düzenleyebilirsiniz gelenek oldu bu da. :)

Son Düzenleme: Psychonaut968 ~ 06 Şubat 2011 00:52
setra92
06-02-2011, 23:18   |  #22  
setra92 avatarı
Yıllanmış Üye
351 mesaj

nasıl bir okul bu ben anlamdım gitti haa vay anasını sayın seyirciler...

Andaç Işık
08-02-2011, 00:52   |  #23  
Andaç Işık avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,402 mesaj
Alıntı: setra92  
nasıl bir okul bu ben anlamdım gitti haa vay anasını sayın seyirciler...
Neden böyle dediniz ki? 

setra92
09-02-2011, 15:28   |  #24  
setra92 avatarı
Yıllanmış Üye
351 mesaj

bizim okulda bu tip atraksiyonları yapmak imkansızdı,gereksiz,para kaybı olarak görülürdü.etrafımdada pek bu tip eğlence düzenleyen okula denk gelmediğim için bi hayli şaşırdım...

Andaç Işık
10-02-2011, 10:21   |  #25  
Andaç Işık avatarı
OP Yıllanmış Üye
1,402 mesaj

Ankara'da, ilk 20 deki tüm anadolu liseleri bunu yapıyor : )