liseden beri sevgili olup evlenenler imreniyorum

raziel34
03-02-2016, 13:56   |  #1  
raziel34 avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 25
204 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eyl 2015

özendiğim insanlardır. öyle özel bir şey kurmaktı benim de hayalim. lisedeydik, çok sevdim, karşılığı yoktu. çok yıllar geçti, hala onu seviyorum. olsaydı, bu güne kadar birlikte gelip evlenseydik, rahatlıkla hala onu seviyor olacaktım. ama işte tek başına sevmek ne zaman yeterli olmuş ki. ilişki olsa bile bir taraf bir yerde su koyuverince olmuyor malum. o ben olmazdım. neyse işte... hayal olarak kaldı sonuçta.

bu arada o da lisede ben onu severken, başka biriyle çıkmaya başladı. 27 yaşına kadar devam ettiler, taa ki kız onu amerikada yaşamak için gözünün yaşına bakmadan terkedene kadar. evlenemeden ayrıldılar yani. neredeyse benim hayalimi birebir başkasıyla gerçekleştirecekti. ben de bir ilişkiyi o kadar uzun ciddi yürütebilecek potansiyeli olan birini sevmiş olduğumu, aslında tam da doğru kişiyi seçmiş olduğumu gördüm. ama o beni sevemedi ne fayda. şimdi de arkadaş grubundan birini ayarlamışlar, 2 yıldır falan takılıyorlar, ona evlenme teklif etmiş. sürekli yanlış kişilerle yanlış işler yapıyor ve benim uzaktan öylece izlemekten başka yapabileceğim hiç bir şey yok. ne garip. benimle olsaydı başından beri, çok mutlu olabilirdi halbuki. benim gördüğüm onca ortak yönü, uyumu o nasıl göremedi hala aklım almıyor düşününce. mükemmel olabilirdik. hatta olurduk ben eminim.

cem_batum
03-02-2016, 13:56   |  #2  
cem_batum avatarı
Yeni Üye
Teşekkür Sayısı: 7
42 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Eki 2015

ben bunun ortaokul yıllarından çıkıp evlenen versiyonuna şahit oldum. erkek ve kız anadolu lisesinde aynı sınıftalardır. orta son sınıfta erkek kıza şakayla karışık der ki

- bak kızım hal ve hareketlerine dikkat et, ben ileride evleneceğim seninle ona göre (!!!)
- yürü güt be salak aptal manyak geri zekalı domuz eşek köpek vs. vs.

ee sonra? sonrası bunlar lise birinci sınıfta çıkmaya başlarlar, üniversite ikisi de ankara kazanır (allahtan üniversiteler farklı, ama bölüm aynıydı sanırım). sonra mezuniyet askerlik falan derken ikisi de bulunduğumuz şehre geri dönüp iş güç ayarlarlar ve akabinde düğün. aşağı komşumuz idilerdi kendileri. tek çocuklu çekirdek bir aile olarak - göründüğü kadarıyla - mutlu bir şekilde hayatlarına devam etmektedirler. adam bana bu hikayeyi eşinin yanında anlattığında gözlerindeki gurura şahit olmuştum. düşünsenize ortaokulda kızın birine diyorsunuz ki ayağını denk al ben seninle evleneceğim, ve evleniyorsunuz da.