Abiler,ablalar,arkadaşlar ben Özel bir Fen Lisesinde okuyorum ancak okulumdan nefret ediyorum ve değiştirmek istiyorum ancak yaptığım araştırmalarda Özel Fen Liselerden Devlet Fen Liselerine geçiş imkanı bulunmuyor.Normalde devlet Fen anadolu liseleri arasında oks puanlarına bakarak geçiş yaptırtıyorlar benim puanımla 4-5 devlet fen lisesi dışındaki tüm devlet fen liselerine geçiş imkanı var ancak özel ibaresi olduğu için geçemiyorum galiba .Okullar arasında bilgisi olan birisi varsa yardım edebilirse sevinirim.Birde şikayet vb bir mail atmak istiyorum Milli Eğitim Bakanlığına ne biçim site yapmışsalarsa bi tane ulaşım adresi bulamadım sadece Telefon numaralrı var Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Liseler Arası Geçiş İle İlgili ?
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
681 mesaj
sen baştan fen lisesine gitcektin devlet dururken özele gitmek biraz garip geliyor.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
553 mesaj
illa geçiş vardı kardeş elin gavurunun çocuğu gelio nerden burdaki okula gelio((olması gerekenin altı yada üstü olabilio tabi) mesela iflas eden biri artık lise okuyamayacak mı okuyacak tabiki aileni o kadar etkilediyseler sen de aileni ikna et yoksa kayıt almada ne var ki;veli imzası yeter vede o gitceğin lisede boş kontenjan olmalı yer yoksa puanı 500((sbs de ki max puan ; tabi snn oks ye girmişsin o ayrı)) de olsalar almazlar aileni ikna edersen girersin bu kadar basit ;)