bnce en baştan ne yapıldığını da yazabilirmisin en sona çünkü forumu sonradan okuyan biri için gerçkten karışık :S
virüs bna da bulaştı görev yöneticisi açılmıyor
live informations virüsü acil lütfennn
- 1
- 2
Merhaba,
ben daha önce onurun belirttiği revo uninstaller programını indirdim.(().
Öncelikle pc yi kapatıp güvenli modda aç, daha sonra revo uninstaller programını açarak ordan mirc programını kaldır. Onunla işlem bitince program ekle-kaldır'a gidip mirc varsa ordanda kaldır ve bilgisayarı yeniden başlat büyük ihtimal sorun çözülür.
Kolay gelsin...
Arkadaşlar yapmanız gereken güvenli modda başlat çalıştır regedit orada ikinci sekmede find bölümü var oraya taskkill yazın ve çıkan değerleri silin onun altındaki 3 anahtardaki çıkan tüm değerleri silin va makinaya res atın olsun bitsin .
arkadaşlar bende burdakileri okudum http://www.revouninstaller.com/revouninstaller.zip indirdim bunu sildim mrc yi
sonra tekrar çıktı sorun gitmedi.sonra güvenli modu açtım ordan denetim masasından sildim mrc yi oldu :d:d:d çok şükür ya bunu o.ç biri gönderdi bana
arkadasım maalesef formattan baska caresı yok cok pıs kotu prfeyonel virus formattan baska bıse kaldırmaz banada oldu ama format attım cıktı
arkadaşlar size bu beladan kurtulmanın ne kolay yolunu veriyorum.bizzat kendim denedim ve oldu.
Bu virüsü temizlemek için bilgisayarınızı Güvenli Modda açıyoruz.
Program Ekle Kaldıra girip mirc programını kaldırıyoruz.
Başlat > Çalıştır > Regedit yazıp enter tuşuna basıyoruz.
Regeditte Ctrl+F basarak taskkill kelimesini arattırıyoruz.
Bulunan satırı siliyoruz ve bilgisayarı yeniden başlatıyoruz.
Bilgisayarınız yeniden açıldığında sorunun kalktığını göreceksiniz.
Hİjack this veya Smithfraudfix gibi programlarla kolayca temizleyebilirsin,biraz tecrübe ve sabır gerektirir tabii http://download.chip.eu/tr/download_tr_144082.html burdan indirebilirsin
güvenli modda nasıl çalıştırıyoruz.
yok abi burda kimse bişey bilmiyo sallamaca,dneme yanılma galiba en iyisi format atmak.
mayberkgüvenli modda nasıl çalıştırıyoruz.güvenli modda açmak için|| bios bilgileri ekrana yansıdıktan hemen sonra, windows yükleniyor resmi gelmeden önce|| o ara F8 tuşuna basılır ve sonra karşımıza gelir orda ok tuşu yardımı ile güvenli mod üzerine gelinip 'enter' tuşuna basılır güvenli mod için sürücüler yüklenir ve windows güvenli modda açılır,modda açıldığını win klasik teması ve siyah bir arkaplan çıkar güvenli mod vs. bişiler yazar
güvenli modda başlattım, ve denetim masasından mirc ı sildim. pc yi yeniden başlattım sorun çözüldü..
güvemli mod'dan blgisayarı açıp mirc programını silin oluo arkadaşlar ben öle yaptım yaniii...
onur 1666 çok teşekkür ediyorum beni ''live ınformations'' virüsünden kurtardın kim yaptıysa bu virüsü alla bin belasını versin kardeş çok teşekkür ederim
arkadaşım Allah senden razı olsun iki dakkada hallettim işimi çok sağol.ellerine emeğine sağlık.bilgi paylaşımının devamını dileriz :)
Beyler saolun dda msn acın ca o reklam tam olarak gelmyom am m o isret geliyo dosya eksik diye ona bi cöum yazınızz ama o mcr kurtuldum daii babam pc oturdun site geliyo o sitede emmeli dönmeli seyler cıkyo bikere gördum babamında görmesin korkuyorum mam o site cıkmıyo artık He ((o mcr)) adını dumaktan bile tıksınıyom...
Beyelr mırc dosyasını güvenli modda proglam ekle/kaldır dan mrct dosyasını silin yenden baslatın ama msn acmatın o reklam geliyo gibi amam konter seyi cıkmyıo hemen gidiyo yenden geliyo msn'yi acmıcazmı artık yada silem mı?Ama en nefret etim seyde mrct adlı dosya pff..baska naba bilirım...:D He bide bu programı yukeyın reep vermeyı de unutmayın bu program o vurusu direk siler...
arkadaşlar çok çok teşekkür ederim..Hemen hallettim..Emeklerinize sağlık hepinizin :)))
arkadaşlar aynı sorun bendede vardı hi jack thi programıyla sorunu çözdüm...
arkadaşlar bu virüs beni de çok yordu aşağıdaki linge tıklayarak siteye girip programı yükleyiniz yüklendikten sonra yeniden başlat yapıp pc açılırken iki kez f8 e basıp güvenli moda geçiniz güvenli modda bu programı çalıştırıp tarama yaptırınız tarama yapılacak yer yerel disk c tarama sonunda otomatik olarak mirc silinecektir ve işiniz bitecektir bu kadar link:
http://www.sueoyna.com/msnvirussil.php
ben buldum ve bu virüsün ne kadar sinir bozucu olduğunu bildiğimden yardım olsun istedim
- 1
- 2