Live Movie Maker'ın süresi dolmuş kullanamıyorum.

Bersan
14-07-2009, 10:45   |  #1  
Bersan avatarı
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
515 mesaj

Arkadaşlar çok işime yarayan bir program bu ama artık açtığım da şöyle bir hata veriyor:Bu windows live movie maker beta deneme süresi doldu. kullanılabilen yeni bir sürüm olup olmadığınu örenmek istermisiniz? Yeni sürümü denetleye basıyorum MS den movie maker indiriyor. fakat oda beta ve PC de yüklemiyor zaten yüklü diyor. bu sorun normalmi açaba windows 7 kullanıyorum.

playact
14-07-2009, 13:12   |  #2  
playact avatarı
Yıllanmış Üye
108 mesaj

Mevcut Windows Movie Maker Demo sürümünüzü Program Yöneticinden kaldırıp.
Windows Movie Maker 2.6 Sürümünü yüklermisiniz...
Program Vista için ama  Win7dede tam uyumlu olarak çalışıyor..
Kurulum yaparken Setup dosyasınıa sağ tıklayıp Troubleshoot compatibility (uyumluluk ) modunda kurulum yapmanızı önerrim..

Kapalı Hesap (130880)
14-07-2009, 15:05   |  #3  
Kapalı Hesap
1,418 mesaj

photostory programını deneyin movie makerle aynı görevi yapıyor yada camtasia studio

Bersan
14-07-2009, 16:43   |  #4  
Bersan avatarı
OP Yıllanmış Üye
515 mesaj

arkadaşım yapamam alışkanlık söz konusu. hem ben gelişmiş işler yapmıyorumki formatını değiştirdiğim videonun sesi kaymışsa sesini düzeltiyorum yada slayt yapıyorum. bu aradaaaa.. bu xp nin movie makeri değilmi. bu arada windows live movie maker nin ful sürümü nezaman çıkıyo bilen varmı çünkü aylardır betası var.

playact
14-07-2009, 17:51   |  #5  
playact avatarı
Yıllanmış Üye
108 mesaj

Sistem Gereksinimleri
Desteklenen İşletim Sistemleri: Windows Vista; Windows Vista Business; Windows Vista Enterprise; Windows Vista Home Basic; Windows Vista Home Premium; Windows Vista Starter; Windows Vista Ultimate

Sayffayı iyice okusana arkadaşım XP değil