benım pc ile upload yaparken pc kendi kendine reset atıyor nedeni için bana yardımcı olurmusunuz
llütfen yardım(upload)
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.Reset in sadece upload yaparken olduğundan eminmisin? Başka bir işlem yaparken resetle karşılaşmıyorsan sorun windows la ilgili diyeceğim ama yine sadece upload da bunu yapıyor olması garip geliyor.
Bilgisyarın reset atması genellikle işlemcinin aşırı ısınmasından kaynaklanır. İlk işin işlemci ısısını kontrol etmek olsun. Bunun için çeşitli programlar var(örn: speedfan) ama anakart ın cd'sinde de ısıyı vs. ölçen programlar olabilir.
keremtReset in sadece upload yaparken olduğundan eminmisin? Başka bir işlem yaparken resetle karşılaşmıyorsan sorun windows la ilgili diyeceğim ama yine sadece upload da bunu yapıyor olması garip geliyor.Bilgisyarın reset atması genellikle işlemcinin aşırı ısınmasından kaynaklanır. İlk işin işlemci ısısını kontrol etmek olsun. Bunun için çeşitli programlar var(örn: speedfan) ama anakart ın cd'sinde de ısıyı vs. ölçen programlar olabilir.
ilk olarak konuyla alakalı verdigin cevab için teşekkur ediyorum sanırım işlemciyle alakalı ısınma olsa bılgısayar tekrar işlemci sogumadıkca acılmayacaktır diye dusunuyorum
yanışmı?