kayamtky sormuş:
Arkadaşlar hepinize selam, Problemim;
Ben bilgisayarımı çoğunlukla uyku modunda kullanırım ve şu ana kadar hiçbir problemim yoktu. Ta ki logitech mx revolution kablosuz mause satın alana kadar.
Sorun: Bilgisayarımı uyku moduna geçirdikten sonra, mause de hiç bir hareket olmadığı halde 15-30 sn sonra uyku modundan çıkıyor yani bilgisayar açılıyor.
Uyku moduna almadan hemen önce Mause nin on-off düğmesini off durumuna aldım sonuç yine değişmedi. Mause nin kendi şarj ünitesine koydum yine problem kalkmadı. logitech mx revolution ın kendi yazılımını kurdum ve içindeki ayarlarda bu konuyla ilgili bir şey bulamadım. Problem yine kalkmadı.
Soruna windows dan müdahale ettim. Vista denetim masasından
Aygıt Yöneticisi / Fare ve diğer işaret aygıtların dan Logitech mause un özelliklerinden Güç yönetimi sekmesinden "Bu aygıt bilgisayarı başlatsın" işaretini kaldırdım. Ancak "Güç kazancı sağlamak için bilgisayar bu aygıtı kapatsın" seçeneği donuk vaziyette seçilemiyor. Bu seçeneğin seçilememesinin sebebi nedir oda ayrı bir konu. Bundan sonra bilg. uyku moduna aldım Problem kalkmadı.
MX den önce logitech kablosuz optik mause kullanıyordum, böyle bir problemim yoktu.
Bu sorunu nasıl çözebileceğim konusunda bilgisi olan arkadaşların yardımını rica ediyorum.
Saygılarımla...
Soru Türü: Donanım
İşletim Sistemi: Windows Vista
Sistem Özellikleri:
işlemci : Core2 duo 3 ghz
İnternet Tarayıcı: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 7.0; Windows NT 6.0; SLCC1; .NET CLR 2.0.50727; Media Center PC 5.0; .NET CLR 3.5.21022; .NET CLR 3.5.30729; .NET CLR 3.0.30618)