LOGITECH X-210 siz olsanız alırmıydınız

sienar
30-12-2010, 17:03   |  #1  
OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
14 mesaj

arkadaşlar 2+1 alacağım ama karar veremedim en son bunu buldum:
LOGITECH X-210
Özellikler                                                                                                                                                                                                                                                       
                                                HoparlörSistemi2+1       

Hoparlör Gücü                                    25W RMS                                                                                       
Subwoofer Çıkış Gücü                         15W RMS                                                                               
Uydu Hoparlör Çıkış Gücü                    10W RMS (5Wx2)                                                               
Manyetik Koruma                               Var                                                                                       
Uzaktan Kumanda                              Var Kablolu       
Açıklama  Duvara monte edilebilen uydu hoparlörler, Kumanda üzerinde kulaklık girişi, Dinamik gerçek zamanlı bass sesi

http://www.vatanbilgisayar.com/l ... ils.aspx?I_ID=31389 

sizce iyi mi dir yorumlarınız bekliyorum

Son Düzenleme: sienar ~ 30 Aralık 2010 17:15
Limonlu Kahve
30-12-2010, 17:22   |  #2  
Yıllanmış Üye
176 mesaj

Valla biraz daha  logitech'ten araştır derim.  logitech almalısın..
Bende Şuan X-230 Var. yaklaşık 3-4 ay önce aldım. Piyasada bulamadım zaten. Çok güzel bi sistem X-230
bulabilirsen al derim... ama bulacağını sanmıyorum ben bile 1 ay araştırdım ikinci el bulmuştum.  ;)

sienar
30-12-2010, 17:28   |  #3  
OP Taze Üye
14 mesaj

x 230 güzelde fiyatı tuzlu :D 120 tl
he bide x 210da bass ayarlamak için düğme yokmuş şarkılara göre kendi ayarlıyormuş