Slm arkadaşlar bu 2 ürün arasında karar weremiyorum.bu 2 ürünüde test etmiş bi arkadaşımız warsa hangisi daha iyi bi yardmmcı olablrmi_?
Logitech X-530 mu? yoksa Z4 mü sizce hangisi
arkadaşım bende logitech x530almayı düşünüyordum sonra creative t6060 aldım şu anda kullanıyorum creative almanı öneririm biraz kafan karışacak ama
merhaba bır kac gun oncesıne kadar ozakı logıtech ve creatıve arasında bende secım yapmak durumunda kaldım gerek dınledığım kadarıyla gerkese etrafdan gelen tavsıyeler sonucunda logıtech x 530 aldım. creatıve 6060 ile karsılastırınca daha gercekcı ve doyurucu sesler verıyor. ozkıyı dınleme fırsatım olmadı ama yer sorunu olanlar ıcın tavsıye edıyorlar ıncecık hoparlorlerden guclu sesler verıyorlar dıyorlar.
x 530 tavsıye ederım ben o/b ses kartı ıole kullandığım halde cok guclu baslar verıyor tızlerde ıse creatıve ıyı dıyorlar ama guclu ses ıstıyorum dıyorsanız x 530 iyi bir secim fıyat karsılastırması su sekılde
x 530 173ytl ------ creatıve t 6060 173 ytl -- cretıve ınspıre 5200 ıse 138 ytl
creatıve alacaklara tavsıyem seklıne fazladan para vermeyın 6060 alana kadar 5200 alın seslerı aynı.