Sonuç:
Logitech X230 2+1 ses sistemimi kurmuş durumdayım. Komşuların kapıya dayanmasını da göze alarak son sesi ve bass ayarlarını son seviyeye getirdim. Seslerde netlik kaybolmuyor. Müzik dinlemenin keyfine şimdi vardım. Daha önce dinlediğim müzikler şimdi çok farklı geliyor kulağıma. Sistemin ayrıntıları alışveriş sitelerindeki gibi. 1 subwoofer ve 2 uydudan ibaret. Ses kontrolü uydulardan birinde ve aynı uydu üzerinde kulaklık girişi mevcut. Benim için önemli bir noktaydı kulaklık. Tasarımını konuşursak, Siyah renkli olması benim için bir artı, monitörüm ve kasam da siyah renlere sahip doluğundan çok şık durdu benim gözümde. DJ Tiesto'nun Trance energy exstacy ve He is a prite parçalarını özellike dinliyorum. Ses sisteminden maksimum faydalanabileceğim müzikler olarak bunlar mevcut Onboard ses kartı ile bu kalitede müzik dinlemek te keyifli. Gigabyte P965 DS3 anakarta tümleşik Realtek high audio bulunuyor.Şimdilik diyeceklerim bunlar.
Ayrıca karar vermeme yorumlarıyla yardımcı olan bütün arkadaşlara teşekkür ediyorum. Sağolun.