ARkadaşlar mükemmel bi oyun önceki lord of the rngslerden sonra mükemmel bi strateji tipğiinde bi oyun mutlaka oynayın filmindeki o savaş sahnelerini yaşıyacağınıza garanti edebilirim.. multiplayer da var.. ırk olarak şöyle gruplanıyor ; *ROHAN,*GONDOR,*isengard,*MORDOR ve -random,
bir de şunu da hatırlatayım population limit sınırsız :)
LoRD of the RinGs Battle for MiDdLE eart
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,123 mesaj
Son Düzenleme: cursed ~ 28 Mart 2005 12:04
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj
Murat a kalsa kesemizde para bırakmayacak walla yeni çıkan bütün oyunları oynuyor...
OP Yıllanmış Üye
1,123 mesaj
daha demin minas trith i kurtardım off bee ne savaştı öle inanılmaz mükemmel bi oyun selim mutlaka oynamalısın ...
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj
Yok ben diyorum bu forumda bu çocuğun üstüne yok (oyunlarda) rakibi varsa hodri meydan ...
OP Yıllanmış Üye
1,123 mesaj
Arkadaşlar oyunu bitirdim ne oyunmuş yaaa son bölümü black gate kısmında tam 3,5 saat uğraştım yaa ne bitmez ordusu varmış bu mordor un yaaa:)
OP Yıllanmış Üye
1,123 mesaj
selim şu oyunu bi online oynuyalım yaa...
Yıllanmış Üye
2,077 mesaj
ya online oyuna bende katılırım ama internet te bir oyun sitesi vardı çok güzel onu bir araştıralım chiptakım olarak katılırız...
OP Yıllanmış Üye
1,123 mesaj
VAlla abiler yaa bunu niye düşünemedikki chip takımı diye online oyun takımı kuralım süper olurr...ne dersiniz???