lord of the rings ve cm3

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
turuncu
18-10-2005, 18:41   |  #1  
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
372 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2005

arkadaslar CM3(championship manager) ü kurdum fakat açtiğimda hata raporu veriyo . bu sorun en son attiğim formattan sonra oldu. yine ayni xp cdsinden yine ayni cm3 cd siyle kurdum ama oyun açilmiyo ayrica uninstall da olmuyor. nedendir.
birde lord of the rings return of the king de bölüm baslarindaki yarim saatlik demolari geçme sansim yokmu.klavyedeki tüm tuşlar denenmiş olup sonuç alinamamiştir.ayrıca oyunu sürekli sam'le ve hard da oynamak zorunda kaliyorum bilen varsa seslensin.
  şimdiden tesekkürler.

free_x_man
19-10-2005, 20:25   |  #2  
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
475 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Ara 2004

lord of the rings hakkında bir cevap veremem fakat cm için ekran kartının sürücüsünü güncelle.bir de pc ve oyunun verdiği hata hakkında bir açıklama yazarsan sana daha iyi yardımcı oluruz.şu anda bunun dışında ne desek sallamış oluruz.

tanerustuntas
20-01-2006, 00:33   |  #3  
Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
4 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2006

merhaba arkadaşım ben lord of the rings return of the kingi bitirdim öncelikle neyle oynuyorsun tam bilmiyorum ama eğer klavyeden oynuyorsan mutlaka kendine bir joystick almanı öneririm.demolara gelince ilk önce bölümü geçmelisin en azından checkpointlere kadar zorluk derecesini oyun başında seçiyorsun ve öyle devam ediyorsun hep samle oynamaya gelince sanırım joystickin olabilir bu yüzden oyunda co-op bölümü açıksa ordan girmiş olabilirsin o bölümlerde sadece frodo ve samle  oynanıyordu sanırım eğer durum böyleyse single playerdan girip ordan devam etmen gerekiyor sorularına tam cevap verebildimmi bilmiyorum ama takıldığın birşey olursa ben buralardayım kendine iyi bak sevgiyle kal bye