Arkadaşlar ben feci şekilde LOST fanıyım. Dün 3.sezonun son bölümünü izledim ve son karelerde resmen dumurdan dumurlara koştum.
izleyen varsa veya merak edenler buraya sorularını veya görüşlerini yazabilir.
LOST dizisini izleyen varmı?
ne LOST 'muş be herkes bundan bahsediyo da bi izleyemedik.galiba i LOST very thing
hangi kanal da hangi günlerde oluyo saat kaçta? ben hiç izleyemedim ve merak ediyorum izleme şansım varmı sezon finaliymiş?
abi manyak dizidir kendileri ama bide
prison break var dünyanın izlenen en büyük dizisi diye tarif ediliyor yani lostun en büyük rakibi merak edenler altaki linke bakabilir lost müthiş bir dizi ama digi türk mahrumu oldumuz için arkadaşlardan alıp bulup izliyoz bu arada diziyi merak edenler ayrıca netten indiremem ugraşamam hazır bulur izlerim diyorsanız kadiköy alkımda dvdleri lostun satışta haberiniz olsun
ayrıca borga lost demiş sin ama bunun dışında
prison break-oz(buda digiturkte verilmeye başlamış)my names early-heros baya iyiler ama lost artık bir fantazi oldu ya tüm dünyada hayranları var
borga eyer ilgilenirsen prison break ıda izle bu ay içinde e2 tekrarları başlıyacak 2 sezonun 3. sezon geçen hafta bitti ......
Diziyi çok met edeni duydum.Ama daha izleyemedim.Yakın bir zamanda dvdleri alıp izlemeyi düşünüyorum...
Diğer bir efsane dizi için bkz: Heroes
Prison Break'i de çok merak ediyorum.Onun konusuda çok güzelmiş.Sezon DVD'lerini alıp izlemeye başlayacağım onu da. Heroes'i bir iki kez izlemek istedim o da süper ama bir türlü zamanına denk gelemedim. Bende bıraktım onu.Şimdi İnvasion diye bir dizi başladı oda uzaylılarla ilgili konusu çok garip ve sürükleyici. İnsan bedenlerini kontrol altına alan uzaylılarla ilgili. konu linki bu dizi de güzel.
Ama hiçbir sey LOST kadar gizemli sürükleyici ve kısa bir dizi olamaz. Sadece 40Dk ve sonraki bölüm için öyle bir yerde kesiyorlarki keşke hemen haftası gelse diyosunuz.
OZ çok güzel diziydi yıllar önce Cine 5'te izliyordum.
bir dostOZ çok güzel diziydi yıllar önce Cine 5'te izliyordum.aynı bölümlerini veriyorlar ama hala izlenir bende cine 5 te izlemiştim cine 5 in şifreli oldugu zamanlar ilk şifresiz verdigi diziydi be
Borga-xAma hiçbir sey LOST kadar gizemli sürükleyici ve kısa bir dizi olamaz. Sadece 40Dk ve sonraki bölüm için öyle bir yerde kesiyorlarki keşke hemen haftası gelse diyosunuz.prison berak ide 2. sezonu öyle biyerde bitirdilerki insa deli oluyo yaw:) şimdi bu dizi hala amerikada yayında 3. sezonuyla bulduk indirelim dedik ama dizinin alt yazısı yok bulsak gömecez aly yazıyı ama yok ......adamlar gerek lost olsun gerek digerleri bu dizi işini biliyor abi ya
OZ hala veriliyor. Galiba eski bölümleri. Dizimax veriyor ama geç saatlerde verdiği için izleyemiyorum.
ya ondada anlatan bi adam vardı nerden buluyordu o sözleride acayipti ya o dizi de bana da arkadaşım söylemişti yeniden veriyorlar diji türkte diye ordan biliyom napsak bi digitürkmü alsak ne :)
walla 19 lira veriyorum bütün kanalları izliyorum. Tabi lig tv ve erotikler hariç...
Bir alay kanal 110 tane yanılmıyorsam.
Aslında tüm bölümleri DVD'de vardı ama çok uzun geldi, izlememeye karar verdim.
lost dizisini bi arkadaşım çok methetmişti.ama izlemeye hiç vaktim olmadı.aksiyon dolu güzel bir seriymiş.dvd satışı nasıl acaba?bölüm bölüm mü?(dizinin süresi uzun diye biliyorum) yoksa tüm seri bir dvdde mi?
yakınımda yanılmıyosam lost ın 2 sezonu var. yeni monitör alabilirsem film izleme işini daha çok yapmayı düşünüyorum...
Dizinin konusu bir uçak kazasında bir adaya düşen 48 kişinin kurtulma çabaları. Keşfedilmemiş bir ada ve ada'da çok garip olaylar oluyor. Birde Others dedikleri daha önce ada'da koloni kurmuş bir grup var.Bunlarda bu adada deneyler yapıyorlar.Ada'da manyetik bir güç var ve hasta olanlar çok çabuk iyileşebiliyor. MEsela uçakta tekerlekli sandalyede oturan bırısı adada yürümeye başlıyor. Kanser olan birisi çok çabuk iyileşebiliyor gibi.
Burdaki herkes aslında hayatlarında bir veya iki kez karşılaşmışlar.Hatta adada kardeş olan ıkı ınsan var ama kardeş olduklarını bilmiyorlar. Feci bir dizi oturun üşenmeyin bir iki bölüm izleyin devamın izlemek için diger DVD'leri de koyup ızlemek isteyeceksınız.