Lostun 4. sezonlarını buldum ama alt yazıyı bi türlü yükleyemiyorum, bsplayer'de altyazı görünüyo ama evdeki dvd altyazıyı görmüyo, avı uzantılı ve altyazısıda yanında.
Altyazıyı filme yapıştırmak için bi program varmı? varsa nerden bulurum ve nası çalışıyor lütfen yardımlarınız için şimdiden teşekkürler....
lost izleyemiyorum?
Bunun ıcın ben Pocket Divx Encoder programını onerırım. Bu programda altyazıyı ve filmi ADD komutu ıle secın ve encode diyin işlem tamam. Görüntü çözünürlük ayarlarını yapmayı unutmayın. Bir önerim daha var filmin adı ile altyazı dosyasının adı aynı olsun bu sekılde CD'ye kopyalayın bazı cihazlar altyazıyı bu sekılde otomatık yuklyebılıyor belkı sızınkı de bu sekılde çalışıyor olabılır.
Teşekkürler,
Programı kurdum dediğin gibide çalıştırdım , 2 sorunum var birincisi altayzılar çok büyük ikinciside ilk iki bölüm gayet güzel ama 3 ve 4. bölümlerde görüntü ve altyazı var ama ses yok, sonra diğer bölümlere baktım onlardada altyazı var ama ses yok bunu nasıl çözebilirim?
Ses dosyaları orjınallerınde varmı pekı. DOsyada sorun olabılır. Fontu ayarlamak ıcın program ıcınde seceneklerden ayarlarını yapabılırsın.
ses doyaları evet var hatta bilgisayarda aynı dvd çalışıyo ve söylediğim bölümler hem altyazılı hem sesli olarak çalışıyo. evdeki dvd ye taktığım zaman çalışmıyo
Şimdi programı tamamen çözdüm gerçekten çok hoş vi bi okadarda işlevsel herkese tavsiye ederim
Bunun ıcın ben Pocket Divx Encoder programını onerırım. Bu programda altyazıyı ve filmi ADD komutu ıle secın ve encode diyin işlem tamam. Görüntü çözünürlük ayarlarını yapmayı unutmayın. Bir önerim daha var filmin adı ile altyazı dosyasının adı aynı olsun bu sekılde CD'ye kopyalayın bazı cihazlar altyazıyı bu sekılde otomatık yuklyebılıyor belkı sızınkı de bu sekılde çalışıyor olabılır.
İşine yaramasına sevındım. Kolay gelsin