LOST mu Prison break mi bu iki diziden hangisini izliyorsunuz
LOST mu Prison break mi
Lost hiç sarmadı beni, Prison break tabiki.
Prison break daha iyidir. Lost u bi kere birazını izledim ne o bi oraya gidiyo bi geçmişe gidiyo :D saçma bence
Lostu 5. sezonun ortalarına kadar izledim ama artık gına geldi bi sonuda olmaz o dizinin.Prison break sürükledi, sürükledi tatında bıraktı, bu yüzden prison break
Konununda dizüstü bölümünde olması değişik bi bakış getirmiş
lost son bölümleri 5 sezon çok saçmalamışlar yok geçmişe gidiyon sonra geleceğe yok ada kayboluoyor sonra yine geliyor resmen çorba yapmışlar lostu bende izlemedim 5.sezondan spnra prison break güzel sonu ama harry potter'a benzetmişer 7 parça 7'side yok edilmesi lazım gibi:(-----_____
her ıkısı de cok ıyı dızıler bence...ben lost a oyumu verdım ancak prison break e de acayıp hayran kaldım gercı son sezon cok tatmın edıcı olmadı benım ıcın ancak yıne de cok ıyı kurgulanmıs bır senaryo ve ıyı oyunculuk+aksıyon vardı...lost bambaska bı olay ve hala sonlanmıs da degıl ben hala merakla beklıyorum..
ben prison break izlemedim ama baya övüyorlar ben lostu izledim bana egzotik şeyler daha çekici geldiği için lost dedim
ikiside diycem ama en çok tabii ki de
Prison Break
Bunların bir sezonuda bizimkiler kadar 1 sene sürmüyor ama, yarım dönem sürüyor 1 sezon. Zevk meselesi, seyretmeyi sevene indirmek zor gelmez.
Ben oyumu lost ta verdim ama Prison break de güzel ama lostun gizemi var :D