Üç haftalık tatil için Lost, Prison Break ve South parkın bütün sezonlarını topladım.Sizce bunlar hangi sıraya göre izlenmeli?(Sonuçta üçünüde izleyecen demeyin her biri ayrı izleme keyfi veriyor:) )
Lost, South Park ve Prison Break...
Lost
Prison Break
South park şeklinde sıralarım...
ben lost'un 5 sezonunu izledim altı için bölümlerin biraz daha yayınlanmasını bekliyorum..
Prison Break 4.üncü sezon 10.bölüm'deyim bunu izlerken Heroes bölümlerini indiriyorum tekrar izlemek için...
sen dizileri nerden buluyorsan Heroes'u indirebileceğim sağlam bir adres verirsen makbule geçer...online izlenen site olursa daha iyi olur ordan videoyu çekmek daha kolay oluyor :D
LostBen arkadaşlardan topladım ama onlarda sanırım internet cafe lerden almışlar.Bu dizilerin meraklısı internet cafe işleten insanlar var.Ama bazıları bencil davranıp ağ dan paylaşım yapmıyolar.
Prison Break
South park şeklinde sıralarım...
ben lost'un 5 sezonunu izledim altı için bölümlerin biraz daha yayınlanmasını bekliyorum..
Prison Break 4.üncü sezon 10.bölüm'deyim bunu izlerken Heroes bölümlerini indiriyorum tekrar izlemek için...
sen dizileri nerden buluyorsan Heroes'u indirebileceğim sağlam bir adres verirsen makbule geçer...online izlenen site olursa daha iyi olur ordan videoyu çekmek daha kolay oluyor :
şu dizileri indirmek için yardım istemek biraz abes artık, yerli yabancı biton sitede var. google'da bi aratın yeterki doğru kelimelerle "heroes netload" veya "heroes tek link" diye aratsan bile biton site çıkyor güvenilir. ancak en pratiği her zamanki gibi torrent'tir, 2-3 tıkla bütün sezonları indirirsiniz.
şu dizileri indirmek için yardım istemek biraz abes artık, yerli yabancı biton sitede var. google'da bi aratın yeterki doğru kelimelerle "heroes netload" veya "heroes tek link" diye aratsan bile biton site çıkyor güvenilir. ancak en pratiği her zamanki gibi torrent'tir, 2-3 tıkla bütün sezonları indirirsiniz.
uğur sende bu konuda kalkıp beni eleştirdin yaa pes diyorum...bende biliyorum google'da torrent'te nasıl bulunacağını dünkü çocuk değiliz heralde...bu arkadaş 3 diziyide topladığına göre elinde sağlam bir kaynak vardır diye düşündüm... çok feci teessüf ettim sana :D
önce mesajı kimin yazdığına dikkat et bence zaten şu rütbe meselesi yüzünden tadı kaçtı iyice bu tür mevzuların yok nereye gidiyoruz neler yapmalıyız forum akıl hocası doldu...rütbeler gitti ne olacak önüne geçilebilecek mi bu kirlenmenin hayır...Son Düzenleme: cbilgen13 ~ 28 Ocak 2010 01:19
uğur sende bu konuda kalkıp beni eleştirdin yaa pes diyorum...bende biliyorum google'da torrent'te nasıl bulunacağını dünkü çocuk değiliz heralde...bu arkadaş 3 diziyide topladığına göre elinde sağlam bir kaynak vardır diye düşündüm... çok feci teessüf ettim sana :Ddarılma hemen ya, smiley koymadık diye sana çattığımımı sandın geceleri genelde çalıştığım yerden yazdığım için farklı uslüp oluyor o kadar dalgınlıktan, teessüfü geri alabilirsin
önce mesajı kimin yazdığına dikkat et bence zaten şu rütbe meselesi yüzünden tadı kaçtı iyice bu tür mevzuların yok nereye gidiyoruz neler yapmalıyız forum akıl hocası doldu...rütbeler gitti ne olacak önüne geçilebilecek mi bu kirlenmenin hayır...
Torrent sitesi olarak isohunt'u öneririm arkadaşlar. Aradığımı genelde orada buluyorum.
Aradığınız dizilerin tüm sezonlarını temin edebilirsiniz.
teşekkür ederim burak ilk fırsatta göz atıcam...
uğur'cum ben seni bilirim bizde darılma olmaz.. yanlız çok fazla çalışıp millete dalaşma benim yerimde başka bir kullanıcı olsa alıverirlerdi rütbenden aşağı seni :D
ben dalaşmam kimseyle zaten, ender nadirdir öyle boşluğuma gelir o kadar ayrıca bulursa rütbeyi tutsun, oda yok artık
teşekkür ederim burak ilk fırsatta göz atıcam...
uğur'cum ben seni bilirim bizde darılma olmaz.. yanlız çok fazla çalışıp millete dalaşma benim yerimde başka bir kullanıcı olsa alıverirlerdi rütbenden aşağı seni :
prison
lost
sonada south park kalıo xd
lost ve prisonu izledim prison da final brek teyim ((izlicem))
bu south park çizgifilm gibi bişi deilmi yha bn mi ynlış biliom vede kaç sezon bu south park nette arayasım yokda xd
South Park 12 sezon devam da ediyor şu anda.Yetişkin çizgi filmi desek daha doğru.Kaliteli bir yapım.
Tek Prison Breakı izle yeter lostmus herosmus suymus buymus hikaye onlar ben hayatımda prison kadar kaliteli bi yapım görmedim insanı her bölümünde uçuruyo heyecandan.Prisonu tek geçerim ;)