CU_GS7Bunlar gibi ilerde daha 80 tane bölüm başlığını forumda soracağına google translate'in varlığından haberdar olmasına gerek var..tamam ne baarıosun
LOST
kralsgoogle translate de bazilari çikmyor...Peki madem olmayanlarda yardımcı olalım..
LOST SEZON-01 BÖLÜM-11 All the Best Cowboys Have Daddy Issues
bu olmuyor türkçe...
"Bütün en iyi kovboyların baba sorunları vardır" (baba-oğul arası kırgınlık, anlaşmazlık, ayrılık vs..)
"Father issues" da Lost'un ana temalarından biridir.. Yani genel anlamda "parent issues" ailevi sorunlar..
Son Düzenleme: CU_GS7 ~ 29 Mayıs 2009 20:25
kralsLOSTUN en iyi sezonu hangisi sizce ben 2 sezonu bitirdim gayet güzel gidiyor...Bence ve genel kesime göre 1. ve 5. sezon en başarılı..
3. sezon da güzel olur inşallah...son sezonlar neden kisa 15 bölüm 4. ve 5.
Amerika'da, senaristlerin grevi yüzünden sezonlar kısaldı, özellikle 4. sezon zor geçti.. Ben 4. sezonu da seviyorum aksiliklere rağmen flashforward'larda hikayeyi bağlayıcı çok konu var..
doğrudur ...krız vurmuş onlara da...
ahmeyt05Toplu bir grev oldu dizilerden talk showlara kadar bütün yayınlar etkilendi.
ya bu LOST DA neden hep geriye dönüp adamlarin adadakilerin eski haytlarini anlatiyor?sirf gicik oluyorum ben yawww...:dtamam da bu kadarda abartilmazki kardeşim?? ilk ve son sezon güzeldi gerisi bir b*ka yaramaz.habire eski hayati anlatiyor..
kralsya bu LOST DA neden hep geriye dönüp adamlarin adadakilerin eski haytlarini anlatiyor?sirf gicik oluyorum ben yawww...:dtamam da bu kadarda abartilmazki kardeşim?? ilk ve son sezon güzeldi gerisi bir b*ka yaramaz.habire eski hayati anlatiyor..o geriye dönük hikayeler karakterlerin kişiliklerini ve oluşumlarını anlatıyor, ayrıca diğer karakter ve olaylarla olan bağlantılarınıda açıklıyor. ilk başlarda boş gibi gelselerde hepsinin birbiriyle bağlantısı var. hatta 5. sezonuda tamamen izlediysen anlaman lazım geçmişteki olaylar ve bağlantıları adanın hikayesiyle örtüşüp sonuçları doğuruyor. ama asıl olaylardan ziyade geçmiş hikayeler çok daha uzun şekilde anlatıldığından göze çarpaması daha zor, tabi bu yinede anlaşılmadığı için saçma olduğu anlamına gelmez.
kralsLOST dakı oyuncular şuan ne yapıyor..fılmlerı var mı o oyuncuların merak ettım.en çokta jack ve sawyer...bu ıkısı..bırde BEN.henry gale lakaplı.www.imdb.com adresinden projeleri takip edebilirsin, her haltın bilgisi orda oluyor;)
sun ve japon lavuk varya helikopterle gelen unuttum adını ikisi aynı filmde oynuyordu.ismi mechul.sonra john lock,benjaminde sanırım testerydi
kralsproje derken..burdan hiçbişey anlamadim..imdb.com tam olarak siteye girince ne yapacağim.Arama satırına dizide oynayanların isimlerini yazıp aratmayı akıl edebilirsin..
projeler kastım yapımlar işte, kimin nerde ne rolde oynadığı veya ne yaptığı o sitede detaylı şekilde belirtilir. cu'nun dediği gibi arama kısmına yazarsan yada Lost sayfasındaki oyuncu listesinden isimlere tıklarsan tüm bilgileri görürsün.
kralsLOST un dublaj yamasi olmuyor mu acaba..alt yazi yamsi oluyorsa dublaj da vardir.olmaz mi yani..videoların sesini değiştirmek için tamamen uyumlu ve ayrı bir ses kaydını düzenleme uygulamasıyla birleştirmen gerekirki çetrefilli bir iştir ve öyle bi ses dosyası bulmak gibi bir şansın yok. ama yerli torrent sitelerinde dublajlı olan versiyonunu(tnt'de yayınlanıyor) bulabilirsin.
ya UĞUR ben LOSTUn sezon 4 bölüm 5 e kadar izledim ama boşuna izlemişim..biktim resmen..:D altyazi gözümü mahvetti yaw resmen:D hemde LOST tan hiçbirşey anlamadim..her bölümün konusunu nerde bulabilirim..şu geriye dönmeler olmasa tamamda..:D
kralsya UĞUR ben LOSTUn sezon 4 bölüm 5 e kadar izledim ama boşuna izlemişim..biktim resmen..:D altyazi gözümü mahvetti yaw resmen:D hemde LOST tan hiçbirşey anlamadim..her bölümün konusunu nerde bulabilirim..şu geriye dönmeler olmasa tamamda..:4. sezonun asıl tadının başladığı bölüme kadar gelmişsin, sonrası iyi o sezonun. konulara gelince tam olarak bilmiyorum ama Google'da lost diye aratıp fan sitelerine gir bak, orda bilgiler arşiv arşiv saklanır genelde, bulabilirsin. altyazı olayına gelince, yazının boyutunu biraz daha büyütüp biraz daha üst kısımlar kaydırırsan hem rahat okuyabilir hemde görüntüleri yakalayabilirsin. geriye dönmeler zaten dizinin hikayesini bağlayan olaylar, sadece açık seçik olmuyor bazen kafayı kullanıp baglantıyı yakalaman lazım. o yüzden herkes aynı tadı ve zevki alamaz lost'tan.