middle earth acılmadan game.dat sorunla karsılastı diye hata raporu cıkıyor yardım edin lutfen...teskrler
lotr bfme game dat hatasi yardım..
OP Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
200 mesaj
Son Düzenleme: Serkan Karadaş ~ 17 Haziran 2007 16:53
Taze Üye
1 mesaj
ya bende bfme2 de aynı hata geldı game.dat hatası diye onu nasıl halledebılırım(ayrıntılı)
Son Düzenleme: yasın ~ 07 Temmuz 2007 22:37
Yeni Üye
26 mesaj
ya bide ben oyun oynarken kendi kedine defeat oluyo.yani 5 dakika sonra filan..
OP Yıllanmış Üye
200 mesaj
yasınya bende bfme2 de aynı hata geldı game.dat hatası diye onu nasıl halledebılırım(ayrıntılı)o hata benimkinde de oldu.cıkarttığın dosyaların arasında crack i bul.içindeki spitfire dosyasını kopyala daha sonrea oyunun simgesini sağ tıkla hedef bul sekmesini sec cıkan pencereye yapıstır.heralde böle bişiydi
OP Yıllanmış Üye
200 mesaj
kendiliğinden defeated sorununa hala bi cözüm bulunamadi.silip yeniden yüklemek işe yaramıyor
Yıllanmış Üye
1,174 mesaj
bende de defeat sorunu oldu. 3dk. 30 sn de oyun bitiyordu .yeniden yükleyince düzeldi.ama cc cleaner,registry cleaner gibi proğramların etkisi oluyor kanımca .
Benim bir sorum olacak arkadaşlar Oyunda benim kaleye doğru bi ışık düşüyor. Seni Görüyorum diyo ingilizce. acaba o sırada ne oluyo veya nasıl yapıyo bana bi zararı yok.
OP Yıllanmış Üye
200 mesaj
bir dostbende de defeat sorunu oldu. 3dk. 30 sn de oyun bitiyordu .yeniden yükleyince düzeldi.ama cc cleaner,registry cleaner gibi proğramların etkisi oluyor kanımca .o ışık sauronun gözü oluyor.askerlerinin üzerine gelirse moralleri azalıyor yere falan yatıyorlar
Benim bir sorum olacak arkadaşlar Oyunda benim kaleye doğru bi ışık düşüyor. Seni Görüyorum diyo ingilizce. acaba o sırada ne oluyo veya nasıl yapıyo bana bi zararı yok.