Arkadaşlar nfs 2011 the run gibi kaliteli ama tek link veya olabildiğince az part a bölünmüş oyun indirme sitesi biliyorsanız LLÜÜTTFFEENN yazın TEŞŞKÜRLER...
lütfeeen yardım edin.(oyun sitesi verin)
Arkadaşım, şimdiye kadar ben hep http://www.fulloyun.com/ sitesinden indirdim oyunları. Kaliteli bir site emin ol. Ama dediğin oyunun part sayısı 77 tane. Sana bir link daha yazayım. Bu linktede indireceğin oyunun torrent linki var. Torrent programını bilgisayarına kur. Sonra bu siteden http://www.torrent-oyun.com istediğin oyunun torrent dosyasını indir. İnen dosyayı bilgisayarındaki torrent programı algılar ve indir tuşuna bastığın anda indirmeye başlar... Hem torrent'te öyle partlarla falan uğraşmıyorsun hem de daha hızlı iniyor.
fulloyun felan hikaye www.skidrowgames.net zaten fulloyun.com da burdan alıyor oyunların %70 ini 77 partlık oyun 10 part skidrow da batman a.c kasım 25temi ne cıkacaktı avrupada cıktıgı günün akşamı upload etti adam ondan sonra fulloyun a bakıyorum bakıyorum yok 1 ay sonra geldi oraya :D
şimdide alan wake upload oluyor daha çıkalı 1 gün olmadı :D
fulloyun felan hikaye www.skidrowgames.net zaten fulloyun.com da burdan alıyor oyunların %70 ini 77 partlık oyun 10 part skidrow da batman a.c kasım 25temi ne cıkacaktı avrupada cıktıgı günün akşamı upload etti adam ondan sonra fulloyun a bakıyorum bakıyorum yok 1 ay sonra geldi oraya :DArkadaşım önerdiğin site gerçekten fulloyun'a göre daha iyi. Fakat kurulumda zorlananlar için de fulloyun.com'u öneriyorum. Fulloyun'da iyi anlatıyorlar oyun kurulumlarını resimli anlatıyorlar. Ki biz oyun kurmanın ustası olduk :D ama yine de bir yerde zorlanan, takılan olursa fulloyun iyi anlatıyor. Daha başka oyun kurulumlarını anlatan siteler de var ama ben fulloyun'a alıştım. Soran olunca hemen fulloyun'u öneriyorum.
şimdide alan wake upload oluyor daha çıkalı 1 gün olmadı :
Fulloyun'da rapid vardı sonra kaldırdılar ona sinir oluyordum bende. Öteki dosya indirme indirme siteleri de kötüleşti. Netload bir ara hızlı indiriyordu şimdi yavaşladı nedense. Rapid'den daha hızlı iniyor. Ama ben oyunları hep torrent'ten indiriyorum. 800 Kb/s ile iniyor oyunlar. Ama dediğin site gerçekten iyi.Son Düzenleme: Kapalı Hesap (214568) ~ 16 Şubat 2012 11:16
İsohunt tan indir torrentleri y 95 i sağlam cıkar indireni baya bi cok oranın o yüzdende daha hızlı diyebilirim torrentleri .
Arkadaşlar öncelikle katılımlarınız için teşekkürle.ewet şimdi ben full oyunu biliyorum NFS THE RUN indirmeye başladım indirme motorları sürekli hatalar veriyor. 5-6 gün 9 part anca indirdim.Ama arkadaşın dediği TORRENT sitesinden daha iyi duyumlar aldım denedim ama torrent programını daha yeni duydum başka birinin torrenten indirdiği oyunu kurdum bile programım yükleyip deneyeceğim TEKKÜRLERRR...