Merhaba Ben 5+1 ses sistemi aldım.Bilgisayara bağladım fakat,bilgisayardan ses seçeneklerini 5+1 surround sound speakers şeklinde seçince TV den ses gelmiyor.Geri eski haline(stereo headphones) getirince ses veriyor.BU tv kartıylamı alakalı acaba.Tv kartınıda mı ses sistemine bağlayacağım. ACELE YARRRRDIIIIIIIIM
[V][V][V][V]
LÜTFEN ACELE YARDIM
Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.OP Taze Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
225 mesaj
Tv kartının ses çıkışı Line-In mi?
Eğer ses kartında 3 giriş varsa ve TV kartını Line-in girişinden bağlayıp aynı anda hoparlörlerden 5+1 (Surround) ses gelmesi için yeni bir ses kartı alman gerekebilir. Ama yine de hoparlörlerini 1 (stereo) veya 2 (Quadratic=4+1) girişten bağlayabilirsin. Ama 4+1 gibi bağladığında benim ses kartım (SoundMAX v4.0) boşta kalan 3. girişte Line-in değil de Microphone-in'e izin veriyor... Ayrıca 4+1 gibi bağladığında Center/Woofer'dan ses duyamazsan Front bağlantısını küçük bir çoklayıcıyla ikiye ayırıp hoparlöründeki hem Center, hem de Front girişine bağlayabilirsin; ancak yalnızca ses gücü artar, hoparlörlerin sanki 4+1'miş gibi davranır.